Συνέχεια στην εκπληκτική φόρμα που έχει το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς με την Κ21 της Εθνικής Σερβίας απέναντι στην Τουρκία.
Ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στην Παρτιζάν, φόρεσε το περιβραχιόνιο της πατρίδας του στο παιχνίδι με την Τουρκία και κατάφερε να σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ με το κεφάλι.
Ο 21χρονος κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με μία κεφαλιά «πύραυλο» κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.