Ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, προσδοκώντας σε μία σεζόν με γεμάτα στατιστικά, ώστε να ανεβάσει ξανά την αξία του. Η οποία είχε πέσει εξαιτίας των τραυματισμών του και όχι για αγωνιστικούς λόγους.
Μέχρι τον Ιανουάριο, ο Νέντοβιτς φαινόταν να κερδίζει το προσωπικό στοίχημα του. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε πενιχρό απολογισμό στη Euroleague, αλλά ο Σέρβος γκαρντ ξεχώριζε και η… μετοχή του στο μπασκετικό χρηματιστήριο είχε ξεπεράσει ξανά το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Όμως, ο «Νέντο» τραυματίστηκε, έχει μείνει καιρός εκτός και οι ενδοιασμοί για την ανθεκτικότητα του κυριάρχησαν εκ νέου. Πλέον, ο 30χρονος παίκτης ψάχνει την επαναφορά με ένα καλό φίνις στη σεζόν, για να σώσει ότι σώζεται.
Πάντως, η εξέλιξη βολεύει κατά μία έννοια τον Παναθηναϊκό. Επειδή θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Νέντοβιτς και με την αύξηση στην τιμή του, δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει στον πλειστηριασμό. Τώρα, τα δεδομένα έχουν αντιστραφεί και ο πρωταθλητής Ελλάδας παίζει από θέση ισχύος.
Γιατί ο Νέντοβιτς διαπιστώνοντας τα προβλήματα του, δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει. Βλέπει ότι οι «πράσινοι» κάνουν κινήσεις για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη περίοδο και ο ίδιος στην πρώτη επαφή, φάνηκε διαλλακτικός στις απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Νέντοβιτς δεν έχει αντίρρηση να μείνει στο ΟΑΚΑ και το ενδεχόμενο συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.