Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδια 2021: Πώς θα έχουμε μόνο… ευχάριστες εκπλήξεις

Ταξίδια 2021: Πώς θα έχουμε μόνο… ευχάριστες εκπλήξεις

Ποιος θα περίμενε ότι θα κάναμε πώς και πώς για να ετοιμάσουμε ξανά τις βαλίτσες μας με την ασφάλεια της Europ Assistance

Ένα χρόνο μετά την απότομη διακοπή των ταξιδιών μας, μας έχουν λείψει πολλά περισσότερα από την επαφή με νέους τόπους. Για να είμαστε ειλικρινείς, μας έχουν λείψει ακόμη και οι ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο, το βούισμα στα αυτιά μας μετά την αποβίβαση, ακόμη και… οι ουρές στα διόδια των οδικών μας διαδρομών. Πιο πολύ από όλα, όμως, μας έχει λείψει αυτή η αίσθηση της πορείας προς το άγνωστο που συνοδεύει κάθε μας αναχώρηση.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ταξιδέψουμε και πάλι – αυτή τη φορά, όμως, με αυξημένα μέτρα και προσοχή. Ευτυχώς, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά και στις νέες επιλογές που μας είναι διαθέσιμες, μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι όλες οι εκπλήξεις που θα συναντήσουμε κατά τις εξερευνήσεις μας, θα είναι ευχάριστες.

Δίπλα σας σε κάθε διαδρομή

Τα ταξίδια ήταν ανέκαθεν γεμάτα από αστάθμητους παράγοντες – άλλωστε αποτελούν μέρος της γοητείας τους. Πλέον σε αυτούς έχουν προστεθεί και οι έκτακτες υγειονομικές ανάγκες της πανδημίας. Για αυτό και είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε κάθε στιγμή την υποστήριξη που χρειαζόμαστε. Μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτιδας εταιρείας σε ασφαλιστικές υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας και Βοήθειας, έχουν αναπτύξει  εξειδικευμένες υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα μας πιάσει απροετοίμαστους.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η εταιρεία ολοκλήρωσε το 2020 με ενισχυμένη κερδοφορία, και είναι έτοιμη να γιορτάσει τα 30 χρόνια της επιτυχούς δραστηριότητάς της στη χώρα μας έχοντας πολλούς λόγους να ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, κ. Ιωάννης Πετούλης

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, κ. Ιωάννης Πετούλης, «Ξεπερνώντας τις προσδοκίες, κυρίως λόγω της έμφασης στην αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των εργασιών μας και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών παράλληλα με τα παραδοσιακά product lines, η Europ Assistance Greece κατάφερε το 2020 να συγκαταλέγεται μεταξύ των χωρών του Group με τις καλύτερες επιδόσεις, σε όρους επίτευξης στόχων και καινοτόμων υπηρεσιών. Η επένδυση μας στην τεχνολογία και την καινοτομία μας επιτρέπει να αναμένουμε ένα ακόμα πιο καρποφόρο 2021 μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας που μόνο στόχο έχουν τον πολλαπλασιασμό των ωφελειών που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι μας».

Καινοτομία που… μας ταξιδεύει

Τι σχέση έχει, λοιπόν, η τεχνολογική καινοτομία με τα ταξίδια μας;

Φανταστείτε ότι έχετε ξεκινήσει οδικώς προς τον προορισμό των ονείρων σας. Ξαφνικά, και ενώ βρίσκεστε στη μέση του πουθενά, το αυτοκίνητό σας παύει να… συνεργάζεται. Φυσικά, καλείτε την οδική βοήθεια, της Europ Assistance Greece, καθημερινά και 24 ώρες το 24ωρο. Αμέσως, βλέπετε στην οθόνη του κινητού σας την πορεία του αιτήματός σας – αλλά και του οχήματος βοήθειας, ταυτόχρονα με εκτίμηση του χρόνου άφιξής του στο σημείο (live tracking).

Σύντομα, ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα του ανανεωμένου στόλου της Europ Assistance Greece, ικανό να παρέχει υποστήριξη και σε ηλεκτρικά οχήματα, έχει φτάσει στο σημείο – και είναι σε θέση να σας προσφέρει επί τόπου αποκατάσταση βλάβης σε ποσοστό που ξεπερνά το 50%. Με άλλα λόγια, είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να συνεχίσετε κανονικά τη διαδρομή σας..

Ταυτόχρονα, χάρη στα νέα heavy duty 4×4 που πρόσφατα προστέθηκαν στο στόλο της Europ Assistance Greece, κανένα σημείο στον χάρτη δεν είναι απροσπέλαστο. Αν καταφέρατε να το φτάσετε εσείς, θα μπορέσουν κι εκείνα.

Πάντως, όποια στιγμή και αν χρειαστεί να μας συνδράμει και να μας προσφέρει περισσότερο προσωπικό ποιοτικό χρόνο, μέσα από τη νέα υπηρεσία PICK UP&DROP η Europ Assistance Greece παραλαμβάνει και παραδίδει (π.χ. για service) ανέπαφα το αυτοκίνητό μας για μέγιστη υγειονομική ασφάλεια, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την εξέλιξη του case μας ψηφιακά.

Ασφάλεια και στον τόπο προορισμού

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η Europ Assistance Greece έχει εισάγει μια σειρά από νέες υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλισης που εξασφαλίζουν ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε απρόοπτα. Μεταξύ άλλων, στις υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνεται ο επαναπατρισμός του ασφαλισμένου, η οργάνωση της μετάφρασης του ιατρικού φακέλου, η οργάνωση της αποστολής φαρμάκων χρόνιας πάθησης αλλά και η κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών, όπως επίσης και η αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας αποσκευών ή ακύρωσης αναχώρησης.

Ιατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον

Επιπλέον, μέσα από τις νέες ιατρικές υπηρεσίες της Europ Assistance Greece, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε COVID test κατ’ οίκον, με την υποδομή ασθενοφόρων της, ενώ ήδη η εταιρεία έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στον κλάδο της τηλεϊατρικής, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε.

Μέσα από την απομακρυσμένη επικοινωνία με ένα ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων, σε απόλυτα ασφαλές τεχνολογικά περιβάλλον, σε 24ωρη βάση και με προσιτό κόστος, η υπηρεσία μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών αναγκών.

Από την άμεση ιατρική συμβουλή – και ενδεχομένως διάγνωση – μέχρι τη συνταγογράφηση ή και την οργάνωση της μεταφοράς με τα πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ασθενοφόρα της Europ Assistance Greece, μπορούμε να έχουμε ανά πάσα στιγμή την ιατρική υποστήριξη που χρειαζόμαστε, με πλήρη συμμόρφωση στους υγειονομικούς κανόνες. Η υπηρεσία, που μας θα μας επιτρέπει να ζητήσουμε ιατρική βοήθεια μέσα από τρία μόνο κλικ, βρίσκεται ήδη στα τελευταία στάδια της υλοποίησής της και αναμένεται να είναι διαθέσιμη εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

Σπίτι με υψηλό iQ

Τέλος, η υποστήριξη της Europ Assistance ακολουθεί τον ασφαλισμένο και στο σπίτι, μέσα από την υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας στις ειδικότητες που συνήθως έχουμε ανάγκη, η οποία μπορεί να λάβει και συνδρομητική μορφή. Μάλιστα, η υπηρεσία, που εξασφαλίζει άμεση επέμβαση 24/7 για αποκατάσταση της βλάβης, προλαμβάνοντας τυχόν επέκτασή της, είναι διαθέσιμη πανελλαδικά, ενώ μπορεί να προσφερθεί και για μη επείγοντα περιστατικά. Με τέτοιου είδους καινοτόμες υπηρεσίες, αλλά και την αξιοποίηση των big data και του IoT, η Europ Assistance Greece μας βοηθά να περάσουμε στην εποχή του «έξυπνου σπιτιού» – ή και της «έξυπνης επιχείρησης».

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα της Europ Asistance κάνετε την εγγραφή στο Newsletter μας.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024