Εκτός ελέγχου συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Αττική η οποία, παρά την έβδομη εβδομάδα καθολικού lockdown, καταγράφει υψηλότατο αριθμό νέων κρουσμάτων κοροναϊού.
Το τελευταίο 24ωρο πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως διενεργήθηκαν 55.935 τεστ, με τη θετικότητα να είναι στο 6,46%.
Ειδικότερα, το κέντρο φαίνεται να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών να καταγράφει 434 νέες μολύνσεις.
Επιπλέον, 273 κρούσματα δίνει ο Πειραιάς, 269 ο Δυτικός Τομέας Αθηνών, 213 η Ανατολική Αττική, 188 ο Βόρειος Τομέας Αθηνών, 173 ο Νότιος Τομέας Αθηνών και 138 η Δυτική Αττική.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).