Το ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης που στέλνουν αγαπημένοι έλληνες ηθοποιοί για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αρκετοί εκπρόσωποι του θεάματος και των media, όπως η Μαρία Κορινθίου, η Φαίδρα Δρούκα, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Μελέτης Ηλίας ένωσαν τις φωνές τους και πρωταγωνιστούν σε ένα spot για την αντιμετώπιση των κακοποιητικών συμπεριφορών.

Με αυτό το spot και με φόντο το τσουνάμι καταγγελιών κακοποιητικών συμπεριφορών στους κόλπους του ελληνικού θεάτρου, αγαπημένοι στο κοινό έλληνες ηθοποιοί παρακινούν τον κόσμο, ανεξαρτήτως φύλου, να μην υπομένει κανείς συμπεριφορές σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποιητικής στάσης και στάσεων που προσβάλουν.

Το εν λόγω σποτ έρχεται λίγο πριν την ημερίδα «Γυναίκα, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση» η οποία διοργανώνεται το Σάββατο 3 Απριλίου.

«Σεξουαλικη παρενόχληση και κακοποίηση !!!

«Σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση»: Συμβαίνει… μπορεί να συμβεί σε μένα, σε σένα, σε όλους μας.
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στην online ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/4 και παρακολούθησε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση για την αντιμετώπισή της!
Όσο πιο πολλοί είμαστε εκεί να συζητήσουμε, τόσο πιο σύντομα αυτά που θα πούμε θα γίνουν πράξη.»  γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr