Κατέρρευσε ο διαιτητής του αγώνα Ακτή Ελεφαντοστού – Αιθιοπία
Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοπία ο διαιτητής έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.
Ο διαιτητής του παιχνιδιού της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοπία κατέρρευσε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.
Μεγάλη ανησυχία επικράτησε στο Αμπιτζάν, με τον αγώνα φυσικά να διακόπτεται στο 81ο λεπτό λόγω της κατάρρευσης του Τσαρλς Μπούλου.
Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στο Γκανέζο ρέφερι, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο. Ο αγώνας δεν συνεχίστηκε διότι ο αναπληρωματικός διαιτητής ήταν Ιβοριανός και δεν μπορούσε να διευθύνει το ματς λόγω εντοπιότητας.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Τσαρλς Μπούλου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.