Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριφιφί στο Ψυχικό : Η επιχειρηματίας που πρώτη διαπίστωσε την κλοπή στις θυρίδες μιλάει στο MEGA

Ριφιφί στο Ψυχικό : Η επιχειρηματίας που πρώτη διαπίστωσε την κλοπή στις θυρίδες μιλάει στο MEGA

«Έχω πάθει σοκ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Είναι πολύ άσχημο» αναφέρει η επιχειρηματίας.

Πρόκειται για την επιχειρηματία που ανακάλυψε πρώτη, ότι το περιεχόμενο της θυρίδας που διατηρούσε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας στο Ψυχικό, είχε κάνει «φτερά».

Ξαφνικά διαπίστωσε ότι λείπουν όλα τα πολύτιμα υπάρχοντά της.

Η ίδια περιέγραψε, αποκλειστικά στο Live News, τη νέα πραγματικότητα που βιώνει.

«Έχω πάθει σοκ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Είναι πολύ άσχημο. Είναι σαν βιασμός. Έχασα τους κόπους μιας ζωής. Δεν πήγαινα πολύ τακτικά στην θυρίδα, παρά μόνο όταν χρειαζόμουν κάτι. Είχα χρήματα και κοσμήματα. Έτσι και τον Νοέμβριο. Ήθελα να βάλω κάτι πράγματα, να βγάλω κάποια άλλα και τελικά δεν βρήκα τίποτα μέσα. Μέχρι τον Αύγουστο που είχα πάει, ήταν όλα εντάξει. Όταν πήγα, στις 13 Νοεμβρίου, άνοιξα και δεν υπήρχε τίποτα» ανέφερε το θύμα.

Είχε σχεδόν τρεις μήνες να επισκεφθεί το θησαυροφυλάκιο του καταστήματος. Εκείνο το πρωινό, πήγε μαζί με τον γιο της να αφήσει κάποια πολύτιμα αντικείμενα και να πάρει κάποια άλλα. Η γνωστή επιχειρηματίας, θυμάται με λεπτομέρειες, ακριβώς, πώς έφτασε να κοιτά την άδεια θυρίδα.

«Εκείνη την ημέρα είχα πάει στην τράπεζα με τον γιο μου που είναι συνιδιοκτήτης της θυρίδας. Πήγαμε στο θησαυροφυλάκιο με την υποδιευθύντρια. Η θυρίδα δεν ήταν ξεκλείδωτη, έδειχνε κλειστή. Με το «μάτι» όμως, δεν φαινόταν τίποτα. Την ξεκλειδώσαμε όμως πολύ εύκολα. Η υποδιευθύντρια έβγαλε και το κουτί και το τοποθέτησε στο τραπεζάκι για να δούμε εμείς ύστερα το περιεχόμενο. Μας άφησε εκεί, ανέβηκε πάνω, εμείς μετά ανοίξαμε το κουτί και είδαμε ότι ήταν άδειο. Τότε καταλάβαμε ότι είχε παραβιαστεί» ανέφερε η ίδια.

Αμέσως στην τράπεζα σήμανε συναγερμός. Μαζί με την αστυνομία, ειδοποιήθηκε και ο κλειδαράς της τράπεζας.

Όταν ήρθε ο κλειδαράς της τράπεζας είπε ότι η θυρίδα μου ήταν παραβιασμένη. Έλεγξαν και τις υπόλοιπες θυρίδες και διαπίστωσαν ότι ήταν παραβιασμένες, στη σειρά, άλλες τρεις, με τον ίδιο τρόπο. Κοντά, κοντά. Στην ίδια σειρά. Ήταν οι μεγάλες θυρίδες, κάτω κάτω, στη μέση του θησαυροφυλακίου της τράπεζας, γιατί ήταν αυτές που είχαν μεταφερθεί από άλλο υποκατάστημα μετά τη συγχώνευση των τραπεζών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η επιχειρηματίας, το μόνο στοιχείο που την συνδέει με τον 58χρονο θεατρικό παραγωγό, είναι ότι πριν από χρόνια, πήγαινε να φτιάξει τα νύχια της στο κατάστημα της συζύγου του.

«Δεν είχα καμία σχέση με τον κατηγορούμενο»

Το θύμα εξήγησε την σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο: «Δεν είχα καμία σχέση με τον 58χρονο κατηγορούμενο, ούτε με τη γυναίκα του. Απλά, πριν από τρία χρόνια, είχα επισκεφθεί μερικές φορές το κομμωτήριο της γυναίκας του. Όπως πήγαιναν πολλές κυρίες, γιατί ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Δεν είμαι πάντως μόνο εγώ. Στο μαγαζί της ερχόταν και μία ακόμα κυρία από αυτές που βρήκαν τις θυρίδες τους παραβιασμένες. Τώρα, αυτό μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί όμως, και να μην είναι τυχαίο. Δεν μπορώ να το ξέρω. Το ίδιο λέει και η αστυνομία. Φυσικά, όμως, δεν μου ξέφυγε κάτι. Τι να πω δηλαδή; Ότι έχω θυρίδα και να περιγράψω και το περιεχόμενο; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Η επιχειρηματίας, περιγράφει τον βασικό κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο σκληρό που δύσκολα θα «σπάσει», εάν όντως, έχει εμπλοκή με την αρπαγή του θησαυρού.

«Αυτός δεν ομολογεί. Είναι σκληρός άνθρωπος. Πάντα ήταν έτσι, από όσο είχα δει όταν πήγαινα στο κομμωτήριο. Ασχολείτο με διάφορα πράγμα και πάντως ήταν ένας φαναρτζής που κατέληξε να είναι θεατρικός παραγωγός. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δεν υπάρχει δηλαδή, καμία δικαιολογία σε όσα έγιναν. Απλά αυτός θα τα αρνηθεί όλα. Είναι σκληρό καρύδι. Τώρα, μέχρι πότε θα αρνείται, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε» υποστήριξε το θύμα και συνέχισε: «Εγώ πάντως, πιστεύω ότι κάτι θα βρεθεί. Δε μπορεί. Η αστυνομία δεν τον συνέλαβε ελαφρά τη καρδία. Ούτε εισαγγελέας και ανακριτής τον προφυλάκισαν έτσι απλά. Προφανώς, έχουν ντοκουμέντα για να τον βάλουν μέσα. Δεν βάζουν έναν άνθρωπο, έτσι, ξαφνικά, στη φυλακή χωρίς στοιχεία. Αυτό σημαίνει κάτι. Τον παρακολουθούσαν καιρό. Περιμένω την εξέλιξη. Τίποτε άλλο».

Η αξία του περιεχομένου των τεσσάρων θυρίδων εκτιμάται πως ξεπερνά τα 7 εκ. ευρώ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024