Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Εφημερία «πολέμου» στον Ευαγγελισμό – Γιατρός περιγράφει τις δραματικές συνθήκες

Κοροναϊός : Εφημερία «πολέμου» στον Ευαγγελισμό – Γιατρός περιγράφει τις δραματικές συνθήκες

Ο Γιώργος Φερεντίνος, καρδιολόγος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τις πολεμικές συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία τις τελευταίες μέρες

Ο Γιώργος Φερεντίνος, καρδιολόγος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τις πολεμικές συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία τις τελευταίες μέρες.

«Είναι μια δύσκολη εφημερία, μία ακόμα δύσκολη εφημερία. Ο αριθμός των εισαγωγών δεν ήταν όπως τις προηγούμενες. Δηλαδή στον «Ευαγγελισμό» πάμε με ένα πλαφόν περίπου 70 εισαγωγές σε κάθε εφημερία. Χτες ήμασταν πιο κάτω αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον Ευαγγελισμό σαν βαρόμετρο, καθώς οι εισαγωγές κατανέμονται και στα υπόλοιπα νοσοκομεία που εφημερεύουν» είπε και πρόσθεσε:

«Στη συνολική εικόνα πάντως υπήρχε αρκετά μεγάλη προσέλευση, όπως όλες τις τελευταίες εφημερίες. Μιλάμε για πάνω από 100 ασθενείς που εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικοί στα επείγοντα περιστατικά από τεστ και από αυτούς οι 10 διακομίστηκαν στο Σισμανόγλειο και οι 45 έγιναν εισαγωγή στο νοσοκομείο» σχολίασε ο κ. Φερεντίνος για την τελευταία εφημερία του νοσοκομείου.

Όσον αφορά στην συμβουλή που δίνει ο γιατρός στους πολίτες: «Θα έλεγα να τηρούνται πολύ προσεκτικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Θα έλεγα στον κόσμο να συνεχίσει να κάνει υπομονή, που έχει κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα έλεγα και σ’ αυτούς οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις ότι χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό περιστατικών».

Δείτε αναλυτικά

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024