Πολλοί είναι οι έλληνες σταρ της showbiz που συχνά αναπολούν στα social media στιγμές από το παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους από τα παιδικά τους χρόνια, οικογενειακές στιγμές ή ακόμα και φωτογραφίες από τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Μία από αυτούς είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, ως λάτρης των social media ποστάρει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή.

Ιδιαίτερη αδυναμία μάλιστα έχει στις throwback στιγμές, όπου και δίνει στους χιλιάδες ακολούθους και θαυμαστές της, τη δυνατότητα να την δουν σε διαφορετικές στιγμές της ζωής της κι έτσι όπως δεν την έχουν ξαναδεί ποτέ.

Σκρολάροντας στο προφίλ της λοιπόν στο Instagram, πέσαμε πάνω σε στην παρακάτω φωτογραφία, από την παιδική της ηλικία, στην οποία η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει διστακτικά και μοιάζει πραγματικά αγνώριστη.

«Και ρωτάω τη μαμα μου:
«Μαμα, τι μου είχε συμβεί κι έχω τόσα νεύρα σε αυτή τη φωτογραφία;
«Πάντα είχες νεύρα όταν ήταν να σε βγάλουμε φωτογραφία Ζετα μου. Δεν τις ήθελες καθόλου…» μου απάντησε.
Ποιος να το πίστευε; Πόσες φωτογραφίες έχω βγάλει από τότε έως τώρα;;
Τι να πω…
Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα…» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by @zeta_makripoulia_official