Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία με το γιατρό του πριν το δύσκολο χειρουργείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία με το γιατρό του πριν το δύσκολο χειρουργείο

Ο παρουσιαστής θα μπει στο νοσοκομείο σήμερα για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Όπως έγινε γνωστό, ο παρουσιαστής θα μπει στο νοσοκομείο σήμερα για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Την επέμβαση έχουν αναλάβει δύο εξαιρετικοί γιατροί, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν ένα μικρό κόκκαλο από το κεφάλι στο μπροστινό εσωτερικό μέρος του μετώπου.

Αυτό γίνεται καθώς δεν θέλουν να πάρουν ξένο μόσχευμα, για να αποφευχθεί κάποια λοίμωξη που παλαιότερα τον είχε ταλαιπωρήσει σε άλλα χειρουργεία.

Το 15ήμερο μετά το χειρουργείο θα είναι κρίσιμο και από εκεί και πέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει ένα ακόμα χειρουργείο, αυτή τη φορά στα μάτια του, καθώς από το ατύχημα και όλα όσα έχει υποστεί, έχει ανέβει ο στραβισμός του.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η πλευρά του Αγγελίδη,  ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα.

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τέσσερα χρόνια μετά συνεχίζει να δίνει καθημερινό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Οι βλάβες που υπέστη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι μόνιμες και έχει καταστεί κατά 90% ανάπηρος για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ πέρσι δικαιώθηκε για το τροχαίο, καθώς κρίθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για το ατύχημα ο οδηγός του λεωφορείου.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024