
Μάιλι Σάιρους: Τρυφερά ενσταντανέ με το νέο της φλέρτ (που ταυτόχρονα βγαίνει με την κολλητή της Μπέλα Χαντίντ)
Ο εκκεντρικός Βρετανός τραγουδιστής που έχει μπει στη ζωή της Μάιλι Σάιρους.
Οργιάζουν οι φήμες ότι η Μάιλι Σάιρους βρήκε νέο αγόρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η τραγουδίστρια φλερτάρει αυτή την εποχή με τον Βρετανό τραγουδιστή και ηθοποιό YungBlud.
Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μάλιστα σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο καταγράφοντας τρυφερές περιπτύξεις τους ενώ, σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, αντάλλαξαν και καυτά φιλιά.
Συγκεκριμένα η Μάιλι και ο YungBlud βρέθηκαν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες και πέρασαν πολλές ώρες μαζί. Στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια φαίνεται να ακουμπάει τα πόδια της πάνω στον YungBlud ενώ εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά και κάποια στιγμή ακουμπάει τα χείλη της με το δάχτυλό του.
Το παραπάνω περιστατικό δημιουργεί ερωτηματικά. Πρώτον, είχε απολυμάνει τα χέρια του πριν ακουμπήσει το στόμα της τραγουδίστριας σε καιρό πανδημίας; Και αν ναι, τι συμβαίνει μεταξύ τους;
Αν τελικά υπάρχει φλερτ ή κάτι παραπάνω τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα καθώς ο εκκεντρικός Βρετανός φαίνεται πως την ίδια περίοδο βγαίνει και με την Jesse Jo Stark, δηλαδή την κολλητή φίλη της Μπέλα Χαντίντ.
- Μαργαρίτα: Στο νοσοκομείο η βασίλισσα της Δανίας
- Θα ξαναβρεί η Νέα Δημοκρατία τη χαμένη ψυχή της;
- Κικίλιας για παράνομη αλιεία από Τούρκους ψαράδες: «Ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Άμλετ (machine) των Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Χάινερ Μύλλερ: Επιπλέον παραστάσεις έως τις 2/6
- Aγορά εργασίας: Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αναξιοποίητο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη





