
Μάιλι Σάιρους: Τρυφερά ενσταντανέ με το νέο της φλέρτ (που ταυτόχρονα βγαίνει με την κολλητή της Μπέλα Χαντίντ)
Ο εκκεντρικός Βρετανός τραγουδιστής που έχει μπει στη ζωή της Μάιλι Σάιρους.
Οργιάζουν οι φήμες ότι η Μάιλι Σάιρους βρήκε νέο αγόρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η τραγουδίστρια φλερτάρει αυτή την εποχή με τον Βρετανό τραγουδιστή και ηθοποιό YungBlud.
Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μάλιστα σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο καταγράφοντας τρυφερές περιπτύξεις τους ενώ, σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, αντάλλαξαν και καυτά φιλιά.
Συγκεκριμένα η Μάιλι και ο YungBlud βρέθηκαν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες και πέρασαν πολλές ώρες μαζί. Στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια φαίνεται να ακουμπάει τα πόδια της πάνω στον YungBlud ενώ εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά και κάποια στιγμή ακουμπάει τα χείλη της με το δάχτυλό του.
Το παραπάνω περιστατικό δημιουργεί ερωτηματικά. Πρώτον, είχε απολυμάνει τα χέρια του πριν ακουμπήσει το στόμα της τραγουδίστριας σε καιρό πανδημίας; Και αν ναι, τι συμβαίνει μεταξύ τους;
Αν τελικά υπάρχει φλερτ ή κάτι παραπάνω τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα καθώς ο εκκεντρικός Βρετανός φαίνεται πως την ίδια περίοδο βγαίνει και με την Jesse Jo Stark, δηλαδή την κολλητή φίλη της Μπέλα Χαντίντ.
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας
- Άγιος Δημήτριος: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα καπετάνιε μου» – Συγκλονίζει η ανάρτηση του ταξίαρχου για τον γιο του

