Κοροναϊός : Και Αυστριακή ειδικός προειδοποιεί για τέταρτο κύμα
Για ένα νέο κύμα της πανδημίας το ερχόμενο Φθινόπωρο προειδοποιεί γνωστή καθηγήτρια Ιολογίας της Αυστρίας
Για ένα νέο κύμα της πανδημίας το ερχόμενο Φθινόπωρομ προειδοποιεί γνωστή καθηγήτρια Ιολογίας της Αυστρίας. Παρόλο που η ίδια αναμένει ένα ήσυχο καλοκαίρι, ωστόσο, εάν επικρατήσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα παραλλαγές του κοροναϊού, στις οποίες οι μεμονωμένοι εμβολιασμοί δεν επιδρούν, θα μπορούσε να υπάρξει ένα περαιτέρω κύμα της πανδημίας το ερχόμενο Φθινόπωρο, προειδοποιεί η γνωστή καθηγήτρια της έδρας Ιολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ, Ντοροτέ φον Λάερ.
Ως εκ τούτου, πρέπει κανείς να προετοιμαστεί γι’ αυτό και, για παράδειγμα, να σχεδιάσει μετα-εμβολιασμούς με πιο αποτελεσματικά εμβόλια, ανέφερε σε συζήτηση στη δημόσια αυστριακή τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι μία ειδική παραλλαγή της μετάλλαξης του ιού B.1.1.7., η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία, εξαπλώνεται επί του παρόντος στην Αυστρία.
Με αυτή την παραλλαγή B.1.1.7-E484K, υπάρχει φόβος ότι οι εμβολιασμοί θα είναι λιγότερο αποτελεσματικοί, καθώς πρόκειται για ένα «ανοσολογικό μετάλλαγμα διαφυγής», σημείωσε η Ντοροτέ φον Λάερ, διευκρινίζοντας ότι αυτός ο ιός δεν αναγνωρίζεται πλέον εύκολα από τα αντισώματα που σχηματίζονται μετά τον εμβολιασμό.
- Χαλκιδική: 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ισπανία: Πυρκαγιά κοντά στο θέρετρο Κόστα Μπράβα καίει 22.000 στρέμματα
- «Τρέλα» από τους παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου για μία φωτογραφία με τον Μέσι (vids)
- ΕΛΑΣ: «Το κόμμα χρειάζεται και τη δική σου φωνή, οικοδομούμε από κοινού ένα μέλλον για όλες και όλους»
- Forbes: Bettors Wager $400K on Putin’s Fall by the End of 2026
- Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός – «Το Θέατρο σε ευγνωμονεί»


