Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις φωτιά για Τζόνσον: Κάναμε προκαταρκτικά με... Σαίξπηρ και καυτό σεξ στον καναπέ της γυναίκας του

Αποκαλύψεις φωτιά για Τζόνσον: Κάναμε προκαταρκτικά με… Σαίξπηρ και καυτό σεξ στον καναπέ της γυναίκας του

Η 35χρονη Τζένιφερ Αρκιούρι περιγράφει πως η τότε σύζυγος του Τζόνσον παραλίγο να τους «κάνει τσακωτούς»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της Τζένιφερ Άρκιουρι, για την παθιασμένη παράνομη σχέση της με τον Μπόρις Τζόνσον, όταν εκείνος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου και ακόμη παντρεμένος με πρώτη σύζυγό του με την οποία και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Η αμερικανίδα επιχειρηματίας μίλησε για πρώτη φορά για την τετραετή σχέση της με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και  περιέγραψε πώς εκάκαν φλογερό σεξ στο διαμέρισμα όπου είχε και στύλο του pole dancing.

Μάλιστα αυτό που έκανε περισσότερο αίσθηση είναι πως η Άρκιουρι ανέφερε πως έκαναν σεξ στο αρχοντικό σπίτι του Τζόνσον στο Βόρειο Λονδίνο δέκα λεπτά πριν έρθει η γυναίκα του.

Η Αρκιούρι είπε ότι το ζευγάρι μοιράστηκε μια «φυσική και πνευματική έλξη» μετά την γνωριμία τους, όταν εκείνη ήταν ακόμη φοιτήτρια το 2011.

Σύμφωνα με την Sunday Mirror, η Άρκιουρι είπε πως κάποιτε η γυναίκα του Τζόνσον παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα, ενώ έκαναν σεξ στον καναπέ στο οικογενειακό του σπίτι.

Συζητούσαμε κάποια από τα τελευταία κεφάλαια για το βιβλίο του. Μου είπε ότι έχει πάθει «συγγραφικό μπλοκάρισμα», ότι πρέπει να βρει τι προσπαθεί να πει και ότι θέλει να ακούσω τι έγραψε. «Πραγματικά σε χρειάζομαι μωρό μου», μου είπε. Στη συνέχεια αρχίσαμε να διαβάζουμε «Μακβέθ», που ήταν κάτι σαν προκαταρκτικά για εμάς. Του είπα «ας προχωρήσουμε στο καλό κομμάτι». Μου απάντησε «με ξετρελαίνει αυτό πάνω σου, που θες να περνάμε στο καλό κομμάτι»…».

Η Αρκιούρι περιέγραψε μάλιστα στην Mirror τα ανάμικτα συναισθήματα που είχε αφού έκαναν έρωτα. Από τη μία μεριά αισθανόταν άσχημα για το γεγονός ότι συνέβη στο σπίτι της οικογένειάς του, όμως από την άλλη της άρεσε πολύ να νιώθει ποθητή.

Του χόρεψα pole dancing, κάναμε φλογερό σεξ και του έστελνα τόπλες φωτογραφίες

Ωστόσο αυτές δεν είναι οι μόνες αποκαλύψεις, καθώς όπως τονίζει η επιχειρηματίας ο Μπόρις Τζόνσον δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια της από πάνω της, ενώ εκείνη ήταν τόσο ερωτευμένη ερωτευμένη μαζί του επειδή την έλκυε το μυαλό του.

«Του έστελνα καλλιτεχνικές τόπλες φωτογραφίες», παραδέχεται η 35χρονη επιχειρηματίας τονίζοντας πως η σχέση τους διήρκησε 4 χρόνια από το 2012 έως το 2016.

Η 35χρονη ανέφερε ότι αυτή και ο κ. Τζόνσον, ο οποίος ήταν τότε δήμαρχος του Λονδίνου, ξεκίνησαν την παράνομη σχέση τους όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην σύζυγο και δικηγόρο. Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους και δύο κόρες.

Η κ. Άρκουρι ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι έκανε πρώτα σεξ στο διαμέρισμά της στην Shoreditch High Street, όπου είχε εγκαταστήσει μέχρι και στύλο του pole dancing για να του χορέψει, λίγες ώρες πριν ο Τζόνσον παρακολουθήσει τα εγκαίνια του Paralympics του Λονδίνου το 2012.

Η επιχειρηματίας ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του σεξ «δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του από πάνω της», ενώ οι δυο τους συναντιόντουσαν μία φορά την εβδομάδα.

Τόνισε  ότι υπήρχε αμοιβαία «φυσική και πνευματική έλξη» μεταξύ τους.

Είχαν σχέση για τέσσερα χρόνια ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος

«Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα και με καλό σκοπό. Αλλά ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια».

Η Άρκουρι σπούδασε στον κλάδο των επιχειρήσεων όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζόνσον το 2011 πριν ξεκινήσει την  εκστρατεία του για την επανεκλογή του δημάρχου του Λονδίνου τον επόμενο χρόνο.

Ο επιχειρηματίας είπε ότι υπήρχε μια «προφανής σπίθα» και ότι το ζευγάρι είχε ανταλλάξει αριθμούς προτού την κερδίσει, ενώ δείπνησαν μαζί σε διάφορα εστιατόρια του Λονδίνου.

Η Άρκουρι μάλιστα αποκάλυψε πως μετά την πρώτη φορά που έκαναν φλογερό σεξ, ο Τζόνσον δεν ήθελε να φύγει, αλλά του είπε: «Υποτίθεται ότι θα είσαι στη σκηνή και στην τηλεόραση σε λίγες ώρες.

Δεν μπορούσα να είμαι η τελευταία στη λίστα με 747.000 πρόσωπα

Ισχυρίστηκε επίσης ότι έστειλε μια καλλιτεχνική εικόνα με τον εαυτό της τόπλες .Ωστόσο, η ίδια τόνισε ότι η υποτιθέμενη σχέση του ζευγαριού τελείωσε το 2016 και είπε: «Δεν ήθελα να ήμουν εγώ το εφεδρικό σχέδιο του ή η τελευταία στη λίστα με 747.000 πρόσωπα  για να ασχοληθεί μαζί της».

Πάντως όπως αναφέρει η Daily Mail ο πρωθυπουργός στο παρελθόν ποτέ δεν επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε ότι ήταν σε σχέση μαζί της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024