Άλλη μία φορά και η σημερινή που οι μαθητές του House of fame κλήθηκαν να απολογηθούν στους δασκάλους τους για τα όσα έγιναν στο live της Παρασκευής

Άλλη μία φορά και η σημερινή που οι μαθητές του House of fame κλήθηκαν να απολογηθούν στους δασκάλους τους για τα όσα έγιναν στο live της Παρασκευής.

Κεντρικό πρόσωπο στον σημερινό απολογισμό ήταν ο Γιώργος Σπετσιώτης που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο παίκτης δήλωσε ότι καταπιέζεται στην Ακαδημία διότι νιώθει «τραγουδιστής κατά παραγγελία» και ότι δεν του ταιριάζουν τα κομμάτια.

«Νομίζω ότι μιλάω σε ενήλικες. Δεν το ήξερες όταν ήρθες ότι θα τραγουδήσεις και τέτοια κομμάτια;» τον ρώτησε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Όταν ο Γιώργος δήλωσε ότι πληγώθηκε επειδή τον ψήφισαν οι συμμαθητές του ο Γιάννης εξεμάνη και σε αρκετά έντονο τόνο του εξήγησε ότι ψηφίστηκε διότι η απόδοσή του ήταν κακή.

Τα δάκρυα της Μαριάννας

Ακόμη μία έντονη στιγμή ήταν όταν η Μαριάννα έβαλε τα κλάματα νιώθοντας προσβεβλημένη από το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή ότι εξωγενείς παράγοντες την εμποδίζουν από το να δείξει πρόοδο.

Η παίκτρια εξέλαβε ότι το σχόλιο αναφερόταν στη σχέση της με τον Στέφανο, το οποίον δήλωσε ότι θαυμάζει και έχει ως πρότυπο ενώ  διαβεβαίωσε τον Πάνο Μεταξόπουλο ότι δεν επηρεάζεται η απόδοσή της από τα αισθήματά της για τον συμπαίκτη της.

Ο ίδιος ο Στέφανος εξήγησε ότι έχουν πει μεταξύ τους πως αν δουν ότι αυτό που τους συμβαίνει μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξή τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr