Battle of the Couples: To ζευγάρι που αποχώρησε
Aκόμα ένα ζευγάρι βρέθηκε εκτός του Battle of the Couples
Άλλα δυο ζευγάρια κονταροχτυπήθηκαν το βράδυ της Κυριακής για την παραμονή τους στο Battle of the Couples.
O Κώστας και η Κρίστη βρέθηκαν απέναντι στον στον Γιώργο και την Εβελίνα, περνώντας από πολλών ειδών διαφορετικές μονομαχίες που γνώμονα είχαν την αντοχή των ζευγαριών.
Στόχος ήταν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ωστόσο η τελευταία δοκιμασία, όπου χρειαζόταν να περάσουν ένα μπαλάκι μέσα από έναν λαβύρινθο, φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητική για τα δύο ζευγάρια καθώς χρειαζόταν την καλύτερη δυνατή συνεργασία κι ισορροπία.
Το ζευγάρι που τα κατάφερε τελικά ήταν ο Κώστας κι η Κρίστη ενώ η πορεία για τον Γιώργο και την Εβελίνα σταματά εδώ.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Ceh5pGh3Smc
- Οι αριθμοί που έγραψαν Ιστορία: Τα επιτεύγματα του Μαρόκου και τα αρνητικά ρεκόρ της Ολλανδίας (vids, pics)
- Η φτωχοποίηση των εργαζομένων χρειάζεται πολύ περισσότερα από «συμφωνίες κυρίων» για συγκράτηση τιμών
- Η χαμένη ταινία του Σαντάμ Χουσεΐν: Το κινηματογραφικό όνειρο που «βυθίστηκε» στον πόλεμο
- Κύπρος: Αστυνομικός πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Διάσωση 70 μεταναστών νότια της Γαύδου
- Πανελλαδικές 2026: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τον κωδικό υποβολής Μηχανογραφικού
- Βάρκιζα: Λαγοκέφαλος δάγκωσε τον τραγουδιστή Δημήτρη Κανέλλο – «Δεν χρειάζεται πανικός»
- Δασμοί: Ακριβότερες από την Τετάρτη οι αγορές από Shein-Temu και άλλες πλατφόρμες εκτός ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/kylo-l6DvkaulgwQ-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442