Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουέζ : Πλοίο που είναι γεμάτο με sex-toys δεν μπορεί να περάσει στην άλλη πλευρά

Σουέζ : Πλοίο που είναι γεμάτο με sex-toys δεν μπορεί να περάσει στην άλλη πλευρά

Είναι ένα από τα 230 πλοία που περιμένουν σε «μποτιλιάρισμα» στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ οι προσπάθειες για απελευθέρωση του περάσματος συνεχίζονται

Ένα πλοίο γεμάτο με σεξ toys  βρίσκεται στην αναμονή στη Διώρυγα του Σουέζ προκαλώντας ευρεία απογοήτευση για τους πελάτες σε όλον τον κόσμο.

Το πλοίο που μεταφέρει περίπου 20 εμπορευματοκιβώτια γεμάτα «δονητές και αυνανιστές για άντρες» και αναμένει πότε θα καταστεί δυνατή η διέλευση του από τη διώρυγα.

Είναι ένα από τα 230 πλοία που παραμένουν σε «μποτιλιάρισμα» στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ οι προσπάθειες για την απομάκρυνση του «Ever Given» συνεχίζονται.

Τι δηλώνουν οι υπεύθυνοι

Η ολλανδική εταιρεία EDC Retail – η οποία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών στην Ολλανδία και το Βέλγιο – προβλέπει ότι χάνει εκατομμύρια επειδή δεν είναι σε θέση να αναπληρώσουν τα αποθέματά τους που είχαν παγιδευτεί κατά το lockdown και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι υπεύθυνοι πλησιάζουν τώρα σε μια προσπάθεια να βρουν μια λύση, ενώ το πλοίο παραμένει στην ουρά μαζί με περισσότερα από 300

Σύμφωνα με την ολλανδική εταιρεία που ασχολείται με την αποκόλληση του σκάφους, το γιγάντιο πλοίο ίσως αποκολληθεί έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας χάρη στον συνδυασμό της χρήσης μεγαλύτερων ρυμουλκών, των εργασιών βυθοκόρησης και της πλημμυρίδας.

Προϊόντα από τα…Χριστούγεννα και τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Evertine Magerman, διευθύνων σύμβουλος της ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης, δήλωσε στον ολλανδικό ιστότοπο ειδήσεων RTV Noord: «Υπάρχουν περισσότερα από είκοσι δοχεία γεμάτα καλά είδη, όπως δονητές και αυνανιστές για άντρες».

Για παράδειγμα, πολλά από αυτά τα προϊόντα πωλήθηκαν για τα Χριστούγεννα και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Τώρα υπάρχει πολύς δρόμος για την αποκατάσταση αποθεμάτων. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατό τώρα. Είναι ενοχλητικό ότι ένα τέτοιο εμπόδιο θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού αποκατασταθεί ο ρυθμός στην αλυσίδα μεταφορών».

Προβλέπεται ότι θα χρειαστούν εβδομάδες για τους μηχανικούς να απομακρύνουν το πλοίο των 400 μέτρων που βρίσκεται στο κανάλι αφού γύρισε πλαγίως λόγω των ισχυρών ανέμων.

There’s no climax in sight 😢

Δημοσιεύτηκε από Metro στις Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024