
Σκόραρε με την Γκάνα ο Μπάμπα του ΠΑΟΚ
Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στη νίκη της Γκάνας επί της Σάο Τομέ και Πρίνσιπε με 3-1 για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γκάνας πέτυχε ο Ραχμάν Μπάμπα στον αποψινό αγώνα με την Σάο Τομέ και Πρίνσιπε για την 6η και τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Η Γκάνα επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, με τον 26χρονο ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ να σκοράρει στο 60’ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το 3-0 για την Γκάνα.
Για την ιστορία, το σκορ είχε ανοίξει στο 13’ ο Οπούκου και στο 31’ ο Αγιού είχε κάνει το 2-0. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ινιέστα στο 83’, ενώ με αυτή τη νίκη η Γκάνα εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2021.
Δείτε το γκολ του Μπάμπα
- Νέα στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ: Δεκάδες αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού κατευθύνονται στην περιοχή
- Ο Αντονέλι κυριάρχησε στο ΣΠΑ κι επέστρεψε στις νίκες (pics, vid)
- Καύσωνας: Πώς θα προστατευθούμε από τη ζέστη – Πού περιμένουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε κλοπή 11.000 ευρώ από εταιρικό όχημα – Ο ρόλος του υπαλλήλου
- Άνα Μεντιέτα: Η γυναίκα που χάραξε το σώμα της στη «Μητέρα Γη»
- Ο Λάρκιν εξήγησε γιατί άφησε την Εφές για λογαριασμό της Φενέρ: «Δεν είχε να κάνει με χρήματα…»

