Φουλ επίθεση ο Φαν Σιπ: 4-4-2 με ρόμβο απέναντι στην Ονδούρα
Άκρως επιθετικό σχήμα για την Εθνική ομάδα απέναντι στην Ονδούρα στο φιλικό που ξεκινάει στις 17:00. Δύο επιθετική, μεσαία γραμμή με ρόμβο και 10/11 αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Ισπανία
Από την άμυνα της Ισπανίας, στην επίθεση απέναντι στην Ονδούρα. Ο Τζον Φαν Σιπ είχε αποκαλύψει πως η Εθνική θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού στο σημερινό φιλικό (17:00) που θα αποτελεί και πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα με τη Γεωργία. Και πράγματι αυτό κάνει, παρατάσσοντας την Εθνική με 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, τον Σιώπη μοναδικό αμυντικό μέσο και τους Γιακουμάκη και Παυλίδη στην επίθεση.
Δέκα αλλαγές από τον Ολλανδό, που σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη διατηρεί στην ενδεκάδα μόνο τον Μάνταλο.
Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, δεξιά θα είναι ο Μαυρίας, αριστερά ο Κυριακόπουλος και στο κέντρο της άμυνας ο Σβάρνας με τον Μαυροπάνο.
Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιώπης, με τους Τζόλη και Φορτούνη στα άκρα, τον Μάνταλο επιθετικό χαφ και τους Γιακουμάκη και Παυλίδη στην επίθεση.
- «Να προσέχετε τι λέτε» – Η ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Αταμάν: «Μετρημένες οι μέρες του στην Αθήνα»
- Το μήνυμα που έστειλε ο Γιαννακόπουλος: «Όλα τούμπα θα τα κάνουμε»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Το colpo grosso των Ιταλών για να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο τένις (pics)
- Οι άγονες (διαιτητικές) γραμμές του Λανουά
- Μίλιτσιτς: «Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό – Είναι γελοίο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442