Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ανδρών του ζωδιακού κύκλου;

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ανδρών του ζωδιακού κύκλου;

Ποια τα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε άντρας του ζωδιακού;

Ποια τα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε άντρας του ζωδιακού; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη «συναρμολογεί» το παζλ των αρσενικών που κυκλοφορούν εκεί έξω, για να ξέρεις, πριν διαλέξεις…

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σου διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντας κατά βάση σε κάποια βασικά “μοντέλα” από άποψη χαρακτήρα και συμπεριφοράς.

Άλλος είναι προστατευτικός και στοργικός, άλλος καλός εραστής και σύντροφος, άλλος περισσότερο δημιουργικός, εργατικός ή προκομμένος. Η γκάμα που τίθεται στη διάθεση της κάθε γυναίκας είναι ευρεία και για κάθε μια μας υπάρχει και το τέλειο ταίρι. Το άρθρο αυτό σκοπό έχει να σε βοηθήσει να κάνεις καλή επιλογή συντρόφου, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, εξετάζοντας τα βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά των συντρόφων και εραστών σου.

Κριός: Ο στιβαρός

Είναι ο άντρας ο περιπετειώδης, έτοιμος για δράση ανά πάσα στιγμή, καθ’ όλο το 24ωρο! Είτε πρόκειται για δράση μέσα στους τέσσερις τοίχους της κρεβατοκάμαρας, είτε για “κυνήγι” στο δρόμο, ένας Κριός σπάνια βρίσκει ησυχία. Αγαπά τις έντονες δραστηριότητες που πολλές φορές απαιτούν μυϊκή δύναμη, αγαπά τα βίαια σπορ και κάποιες φορές είναι καβγατζής, μιας και μέσα από έναν καλό καβγά μπορεί να εκτονώσει την περισσή του ενέργεια.

Ταύρος: Ο αισθησιακός

Για έναν Ταύρο, πρωταρχική σημασία έχουν οι απολαύσεις της ζωής. Είτε πρόκειται για ένα καλό δείπνο, είτε για τη σεξουαλική πράξη, η αισθητική πλευρά και η ουσιαστική απόλαυση είναι εξαιρετικής σημασίας. Ο Ταύρος είναι σταθερός στις θέσεις του και όταν ρίξει άγκυρα σε μια γυναίκα, εκεί και θα παραμείνει. Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του Ταύρου είναι η οικονομική ασφάλεια που επιδιώκει και παρέχει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δίδυμος: Ο γελωτοποιός

Με ένα Δίδυμο, αν μη τι άλλο έχεις εξασφαλίσει άφθονο γέλιο. Λίγο οι γκριμάτσες του, λίγο η τάση του μέσα από την εύθυμη πλευρά του χαρακτήρα του να σε κρατήσει σε εγρήγορση, και έχεις να περάσεις απολαυστικά μαζί του. Είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός και κοινωνικός, εύκολος στις γνωριμίες και τις επαφές, αλλά και στο να δοκιμάζει καινούρια πράγματα, μιας και μέσα από τη δοκιμή αποκτά κατά την άποψή του τις εμπειρίες που του είναι απαραίτητες για να συνεχίσει την πορεία του.

Καρκίνος: Το απόλυτο συναίσθημα

Που να βρει καταφύγιο ένας άντρας με όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα που μπορούν σε ανύποπτο χρόνο να του φέρουν ένα δάκρυ στο μάτι… Η σύντροφός του ή θα πρέπει να έχει στιβαρές πλάτες για να του προσφέρει παρηγοριά και στήριξη, ή θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ευαίσθητη από αυτόν, ώστε να μπορεί να της προσφέρει αυτός το ασφαλές καταφύγιο που χρειάζεται.

Λέων: Ο Βασιλιάς Ήλιος

Αυτή η τελειότητα της Δημιουργίας θεωρεί ότι αξίζει τουλάχιστον 24 ώρες το 24ωρο τον θαυμασμό και την επιδοκιμασία του περίγυρου του. Η σύντροφός του δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, να αποκλίνει από το σύνολο. Σαν αντάλλαγμα της αφοσίωσης και του θαυμασμού που του τρέφει, της επιτρέπει να του κλέβει λίγη από τη λάμψη του και να εμφανίζεται στο πλευρό του εν είδη βασιλικού ζεύγους.

Παρθένος: Ο προγραμματισμένος

Τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη, ακόμη και τα συναισθήματα θα πρέπει να εξυπηρετούν έναν πρακτικό ρόλο στην ζωή. Το πλάνο και ο προγραμματισμός είναι το κυρίαρχο στη ζωή ενός Παρθένου! Και στα πλαίσια του πλάνου οργάνωσης της καθημερινότητάς του θα αφήσει κάποια κενά για τα “απρογραμμάτιστα” και απρόβλεπτα της ζωής. Ο προγραμματισμός του απρογραμμάτιστου…

Ζυγός: Ο κύριος σαβουάρ βίβρ

Καλοντυμένος και γυαλισμένος περιφέρεται ο Ζυγός σε χώρους κοινωνικών συναναστροφών, με τρόπους Δανδή! Με πολλά άμεσα και έμμεσα κομπλιμέντα, που όμως δεν ξεπερνούν κάποια αποδεκτά όρια αξιοπρέπειας, προσεγγίζει το αντικείμενο του πόθου του, σου ανοίγει τις πόρτες, σου προσφέρει κάθισμα και λουλούδια και κάνει την γυναίκα να αισθάνεται βασίλισσα. Την ώρα της τελικής επίθεσης όμως στέλνει διφορούμενα μηνύματα, ασχέτως αν φλέγεται από το πάθος.

Σκορπιός: Ο δαμαστής

Ερωτικά επιδέξιος, σχεδόν διατροφικός, ο Σκορπιός σκορπά ρίγη συγκίνησης μεταξύ του κόσμου των γυναικών. Είναι απλά ακαταμάχητος στο ερωτικό πεδίο, ικανός να υποτάξει με τον τρόπο του και το πιο ατίθασο θηλυκό, να το οδηγήσει στους επτά ουρανούς, στα όρια της διαστροφής και του πόνου, και αν το ταίρι του το επιτρέψει, πολύ πιο πέρα από αυτά. Μια μοναδική εμπειρία για σένα, αν το αντέχεις.

Τοξότης: Ο υπερβολικός

Για ένα Τοξότη δεν έχει τόση σημασία τι θα κάνει, αλλά πώς θα το κάνει. Ζει και αγαπάει απλά σε υπερβολικό βαθμό! Ακόμη και στις υποσχέσεις του δεν κάνει εκπτώσεις, και αν δεν μπορέσει να τηρήσει τον λόγο του, ε δεν βαριέσαι, δεν έγινε και τίποτε… Καλή διάθεση να υπάρχει. Διασκεδάζει ακόμη και τα στραπάτσα που παθαίνει στην ζωή του, από τα οποία, για έναν ανεξήγητο λόγο καταφέρνει να προσγειώνεται σαν επτάψυχη γάτα στα πόδια.

Αιγόκερως: Ο επίμονος

Ο Αιγόκερως είναι ένας σχεδόν μονόχνωτος άντρας, για τον οποίο η κάθε πράξη θα πρέπει να έχει ένα προσμετρίσιμο αποτέλεσμα. Λαμβάνει πολύ σοβαρά τις ευθύνες του, καθώς και τη ζωή του εν γένει. Σαν εργάτης έχει μεγάλη διάρκεια, επικεντρώνει απόλυτα την προσοχή του σε αυτό που κάνει και δεν χαλαρώνει παρά μόνο όταν ολοκληρώσει το έργο του ή την αποστολή του.

Υδροχόος: Ο ερωτύλος

Ο Υδροχόος όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται απόλυτα και με ορμή εφήβου! Προσφέρει απλόχερα την καρδιά του στην πρώτη που θα βρεθεί μπροστά του και όσο διαρκεί ο ενθουσιασμός του πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μόλις του περάσει το παραλήρημα, διαπιστώνει το πόσο λανθασμένη ήταν η επιλογή του και αναχωρεί για την επόμενη περιπέτεια, αποφεύγοντας να αναμετρηθεί με τα λάθη του. Έναν Υδροχόο μπορεί κανείς να τον δέσει στο άρμα του με το να του παραχωρήσει τη ελευθερία του. Τότε πια δεν θα την θέλει…

Ιχθείς: Ο ρομαντικός

Ούτε ψάρι, ούτε άνθρωπος, ο Ιχθύς είναι ο τελευταίος των ρομαντικών ψυχών που πιστεύει ακράδαντα στην αιώνια αγάπη και αφοσίωση! Πρακτικός και ευαίσθητος, ρομαντικός και ντροπαλός, ο Ιχθύς είναι η ιδανική μίξη του άντρα που λύνει τα καθημερινά προβλήματα και μπορεί να απολαύσει χέρι – χέρι με την σύντροφό του ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Sports in

Mε αυξημένα μέτρα ασφάλειας και σύστημα anti-drone η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι (pics)

Το in.gr βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία και καταγράφει όσα έγιναν στην Επίσημη Πρόβα για την Τελετή Αφής και όσα προγραμματίζονται για την Τελετή της Τρίτης 16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024