Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φανταστείτε τα χρώματα του ορίζοντα στους τοίχους του σπιτιού σας

Φανταστείτε τα χρώματα του ορίζοντα στους τοίχους του σπιτιού σας

Κυκλοφορούν ταπετσαρίες και ταπετσαρίες-οι Calico Wallpapers δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες

Όταν οι ιδρυτές της Calico Wallpaper Rachel και Nick Cope σχεδίασαν τη συλλογή Aurora, η οποία αποτελείται από 16 διαφορετικές πολύχρωμες ομπρέλες, το 2013, χρησιμοποίησαν ως πρώτη ύλη τις αναμνήσεις από τους διάφορους ορίζοντες που είχαν δει στα άπειρα ταξίδια τους.

Μιλάμε για θαλασσινά τοπία στο Tulum έως ηλιοβασιλέματα στην Τοσκάνη. Κλεισμένο για πρώτη φορά τόσον καιρό στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη πέρυσι λόγω καραντίνας, το ζευγάρι βρήκε έναν νέο τρόπο να φέρει μια παγκόσμια προοπτική στο έργο τους: Κάλεσαν τέσσερα στούντιο διεθνούς σχεδιασμού να δημιουργήσουν τις δικές τους εκτυπώσεις Aurora, το καθένα εξίσου μοναδικό με τα πρωτότυπα.

Ξεκινώντας την κυκλοφορία της αυτήν την εβδομάδα, η νέα σειρά – που ονομάζεται Dawn – περιλαμβάνει την εκδοχή του ορίζοντας όπως την έχει κατά νου ο Ελβετός  σχεδιαστής Ini Archibong. Πρόκειται για μια βαμβακερή έκδοση με απαλές αποχρώσεις του ροζ, εμπνευσμένη από περιπάτους που απολαμβάνει με τη νεαρή κόρη του κατά μήκος της όχθης της λίμνης Neuchâtel στη Romandy, αλλά και ένα σκοτεινό μείγμα κίτρινο και μπλε παρμένο πό το δίδυμο της Σαγκάης Lyndon Neri και Rossana Hu της Neri & Hu.

Το Dimore Studio του Μιλάνου επέλεξε ένα ευμετάβλητο, κοκκινωπό ξεθώριασμα «που συνδυάζει τα συναισθήματα που βιώνονταν εντός ενός παραδοσιακού σαλονιού της δεκαετίας του 1970», λέει η Rachel, ενώ η Sabine Marcelis επέλεξε τον πορτοκαλί-γκρι ουρανό που μπορεί να δει από το στούντιο της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας , κατά το ηλιοβασίλεμα.

Το ζευγάρι έδωσε στους συνεργάτες του ελευθερία, σημειώνει η Rachel και είχε κάθε στούντιο να επιλέξει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό – ο Οργανισμός Προσφύγων του Ηνωμένου Βασιλείου και το Ταμείο Περιβαλλοντικής Άμυνας είναι μεταξύ αυτών που επιλέχθηκαν κατ’ αρχάς – για να λάβει το 5% των εσόδων από το σχεδιασμό του.

Το κόστος των ταπετσαριών ανέρχεται σε 28 $ ανά τετραγωνικό πόδι. Ακριβό, αλλά αξίζει: η φύση έρχεται κυριολεκτικά πάνω στους τοίχους τοιυ σπιτιού μας, αν το θελήσουμε.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024