Αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις, πολλοί παίκτες τραυματίες και άλλοι που αρνούνται να παίξουν έχουν κάνει τον Ατζούν Ιλιτζαλί έξω φρενών. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει αποφασίσει να βάλει όρια στους φετινούς παίκτες, οι οποίοι φέτος έχουν… ξεφύγει.

Ο τούρκος παραγωγός τα έχει βάλει συγκεκριμένα με τους πέντε που δεν αγωνίστηκαν στο προχθεσινό επεισόδιο. Πρόκειται για τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξη Παππά, ο οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ατζούν, τους οποίους κατηγόρησε για παράκαμψη των κανονισμών του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο παραγωγός του Survivor φέρεται να είναι εξαιρετικά ενοχλημένος με τις απουσίες στον στίβο μάχης αφού έτσι έχει χαθεί τελείως το αθλητικό κομμάτι και έχει μειωθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες, επομένως και το ενδιαφέρον του κοινού.

Άλλωστε ο Ατζούν κάθε χρόνο έδινε ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι των αγωνισμάτων.

Μάλιστα ο παραγωγός σκέφτεται να επιβάλει ποινή «χαμένου επάθλου» ή λιγότερες προμήθειες την επόμενη φορά που κάποιοι παίκτες θα δηλώσουν πως δεν θα αγωνιστούν. Ίσως αυτή η τακτική να «ταρακουνήσει» τους παίκτες που κάνουν «εμπάργκο» στα αγωνίσματα και αναγκαστικά να αρχίσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά στον στίβο μάχης.