Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν με την πεντάδα των Μπλε που δεν αγωνίστηκε - Ετοιμάζει ποινές

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν με την πεντάδα των Μπλε που δεν αγωνίστηκε – Ετοιμάζει ποινές

Αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις, πολλοί παίκτες τραυματίες και άλλοι που αρνούνται να παίξουν έχουν κάνει τον Ατζούν Ιλιτζαλί έξω φρενών. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει αποφασίσει να βάλει όρια στους φετινούς παίκτες, οι οποίοι φέτος έχουν... ξεφύγει

Αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις, πολλοί παίκτες τραυματίες και άλλοι που αρνούνται να παίξουν έχουν κάνει τον Ατζούν Ιλιτζαλί έξω φρενών. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει αποφασίσει να βάλει όρια στους φετινούς παίκτες, οι οποίοι φέτος έχουν… ξεφύγει.

Ο τούρκος παραγωγός τα έχει βάλει συγκεκριμένα με τους πέντε που δεν αγωνίστηκαν στο προχθεσινό επεισόδιο. Πρόκειται για τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξη Παππά, ο οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ατζούν, τους οποίους κατηγόρησε για παράκαμψη των κανονισμών του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο παραγωγός του Survivor φέρεται να είναι εξαιρετικά ενοχλημένος με τις απουσίες στον στίβο μάχης αφού έτσι έχει χαθεί τελείως το αθλητικό κομμάτι και έχει μειωθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες, επομένως και το ενδιαφέρον του κοινού.

Άλλωστε ο Ατζούν κάθε χρόνο έδινε ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι των αγωνισμάτων.

Μάλιστα ο παραγωγός σκέφτεται να επιβάλει ποινή «χαμένου επάθλου» ή λιγότερες προμήθειες την επόμενη φορά που κάποιοι παίκτες θα δηλώσουν πως δεν θα αγωνιστούν. Ίσως αυτή η τακτική να «ταρακουνήσει» τους παίκτες που κάνουν «εμπάργκο» στα αγωνίσματα και αναγκαστικά να αρχίσουν να συμμετέχουν πιο ενεργά στον στίβο μάχης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024