Πάτρα : «Φωτιές» άναψε το κορονοπάρτι στις σκάλες του Αγίου Νικολάου – Έξαλλοι οι έμποροι
Με αφορμή της εικόνες υπερσυγκέντρωσης οι έμποροι της Πάτρας αλλά και οι επιχειρηματίες της εστίασης ξεσηκώθηκαν.
Στα όριά τους έχουν φτάσει οι έμποροι της Πάτρας οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά να ανοίξουν ξανά τα ανεβάσουν ρολά.
Ωστόσο οι εικόνες με τα κορονοπάρτι που στην περιοχή φαίνονται πως έχουν γίνει πλέον συχνό φαινόμενο με το ποτήρι να έχει πια ξεχειλίσει.
Με αφορμή της εικόνες υπερσυγκέντρωσης οι έμποροι της Πάτρας αλλά και οι επιχειρηματίες της εστίασης ξεσηκώθηκαν.
Μάλιστα ήδη πέσει στο τραπέζι η πρόταση για υποβολή μηνύσεων ακόμη και κατά της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. η οποία δεν παρεμβαίνει.
Εμποροι της Πάτρας ανέβασαν χθες φωτογραφίες στο διαδίκτυο από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου και με αιχμηρά σχόλια ζητούσαν εξηγήσεις, για ποιον λόγο να είναι κλειστά τα καταστήματά τους, όταν σε όλη την πόλη, σε καθημερινή βάση, γίνονται υπαίθρια πάρτι.
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας




