Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Τον ΥΠΑΑΤ υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Ανδρέας Τσώλης.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πραγματοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός.

Τον ΥΠΑΑΤ υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Ανδρέας Τσώλης.

Ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο, το μεγαλύτερο από τα συνολικά τρία στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους γιατρούς, νοσηλευτικές και διοικητικό προσωπικό για τη συνεχή παρουσία και φροντίδα τους.

Συνομίλησε με πολίτες που εμβολιάσθηκαν, ή ανέμεναν τη σειρά τους για να εμβολιαστούν. Οι πολίτες του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση και την πολύ καλή ροή που υπάρχει στην υποδοχή και στον εμβολιαστική διαδικασία – γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου στην ενημέρωση που έκανε στον κ. Λιβανό.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισκέφθηκε το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που φιλοξενείται σε χώρο του Νοσοκομείου και είχε μακρά συνομιλία με διασώστες, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας το ΕΚΑΒ και του ζήτησαν να τα μεταφέρει αρμοδίως, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Ο κ. Λιβανός τους συνεχάρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης.

Ακολούθως συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Ο ΥΠΑΑΤ τους εξέφρασε τις ευχαριστίες της πολιτείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, ως μπροστάρηδες στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, άκουσε τα προβλήματά τους και δεσμεύθηκε να μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας τις προτάσεις τους.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024