Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξαδάκτυλος στο MEGA : Δεν θα ανοίξουν στις 5 Απριλίου όλες οι δραστηριότητες

Εξαδάκτυλος στο MEGA : Δεν θα ανοίξουν στις 5 Απριλίου όλες οι δραστηριότητες

Για τις εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας και τις σκέψεις των μελών της επιτροπής για το άνοιγμα της αγοράς ή των σχολείων στις 5 Απριλίου μίλησε στο MEGA, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

Για τις εξελίξεις στο ζήτημα της πανδημίας και τις σκέψεις των μελών της επιτροπής για το άνοιγμα της αγοράς ή των σχολείων στις 5 Απριλίου μίλησε στο MEGA, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Στο ενδιάμεσο βλέπουμε δέκα δύσκολες ημέρες μπροστά μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, προσθέτοντας: «Δεν το λέω για να προσγειωθούμε απότομα, αλλά για να έχουμε επίγνωση του που βρισκόμαστε».

«Ελπίζουμε σε αυτές τις 10 ημέρες να δούμε τα σημάδια της σταθεροποίησης, δηλαδή χθες είχαμε ένα ευχάριστο σχετικά αριθμό ανθρώπων που εντοπίστηκαν θετικοί, οπότε περιμένουμε να δουμε αυτή τη σταθεροποίηση και με αυτή την προοπτική και με το εργαλείο των πάρα πολλών τεστ που προστίθονται πλέον θα μπορούσαμε να δούμε με ποιον τρόπο θα ήταν σχετικά ασφαλές κάποια στιγμή να λειτουργήσουν τα σχολεία μας» συμπλήρωσε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια εισήγηση της επιτροπής για το άνοιγμα των σχολείων, σημειώνοντας πως με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν είναι σίγουρο ότι δεν θα ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες μαζί.

«Θα πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν στην όποια δραστηριότητα, να έχουν μια τακτική επανάληψη στα self tests» συμπλήρωσε ο κ. Εξαδάκτυλος, τονίζοντας ότι το ένα τεστ ανά εβδομάδα είναι το ελάχιστο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024