Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας : «Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε»

Μπαρτζώκας : «Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε»

Για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να παλέψουν και να εξαντλήσουν όλες τις μαθηματικές πιθανότητες για την πρόκριση στην οκτάδα.

Για το δύσκολο έργο που έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε τα «καναρίνια» ως μία ομάδα με πολύ ταλέντο, στάθηκε στα δυνατά χαρτιά των Τούρκων, ενώ έδωσε και το… σύνθημα στους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην οκτάδα μέχρι να εξαντληθούν οι μαθηματικές πιθανότητες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και προστέθηκε κι άλλο από τη στιγμή που ήρθε ο Γκούντουριτς, συν το γεγονός ότι πλέον είναι υγιής ο Βέσελι, ο οποίος είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι της.

Είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό με σκορ μέσα από την ρακέτα, αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να ‘προστατεύσουμε’ την ρακέτα μας. Επίσης, έχει καλούς σουτέρ, Ντε Κολό, Γκούντουριτς, Μαχμούτογλο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι είναι μια ομάδα με πολλά plays και πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στις συνήθειές τους, τις ατομικές και τις ομαδικές», ανέφερε αρχικά.

«Ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Είναι απαιτητικό παιχνίδι, παιχνίδι μεγάλης έντασης και πρέπει να πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Αν το κερδίσουμε θα δούμε και την συνέχεια.

Δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό των παικτών τέσσερα ματς στην σειρά. Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Επιπλέον, είναι έτσι η φύση του συλλόγου που δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος».  

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024