
Survivor: Υπό διάλυση η μπλε ομάδα, δεν δέχτηκαν όλοι το έπαθλο φαγητού
Survivor - Νικήτρια στο αγώνισμα επάθλου η μπλε ομάδα με τρία μόνο μέλη
Αμφίρροπο το αποψινό αγώνισμα στο Survivor με μόνο τρεις παίκτες να διαγωνίζονται από την μπλε ομάδα και τελικά να νικούν.

James Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη πρότειναν και στα υπόλοιπα μέλη που δεν αγωνίστηκαν, να φάνε αλλά τελικά βρήκαν τοίχο.
Αν κι αρχικά κάποιοι πήγαν να λυγίσουν, κανένας δεν έφαγε μαζί με τους νικητές, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη υπήρξαν κάποιες δεύτερες σκέψεις. Ο James είπε ότι θα προσέφεραν φαγητό και στην υπόλοιπη ομάδα, γιατί το φαγητό είναι ιερό αλλά αν δεν θέλουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.
Οι τρεις τους απόλαυσαν τελικά το φαγητό σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους ίδιους.

- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ

