«Άκουσα ότι ζαλίζεται και έκρινα ότι οι συνθήκες δεν είναι οι σωστές για να αναρρώσει», είπε ο Νίκος με τον Αλέξη να του βάζει της φωνές και να τον ρωτά αν είναι καλά με τη συνείδησή του

«Επίθεση» μετά το συμβούλιο του Survivor και την υπόδειξη της Χριστίνας ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, δέχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αιτιολόγησε την απόφασή του να τη στείλει στον τάκο εξαιτίας της υγείας της.

Σύμφωνα με το znews.gr, η Χριστίνα έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι δε θα κρίνει κανείς για την υγεία της και το πώς νιώθει μετά τον τραυματισμό της, ενώ κατά την επιστροφή στην καλύβα, προεξέχοντος του Αλέξη Παππά, τόσο η Μαριαλένα, όσο και η Ελευθερία του ζήτησαν τον λόγο γι’ αυτό που έκανε.

«Άκουσα ότι ζαλίζεται και έκρινα ότι οι συνθήκες δεν είναι οι σωστές για να αναρρώσει», είπε ο Νίκος με τον Αλέξη να του βάζει της φωνές και να τον ρωτά αν είναι καλά με τη συνείδησή του.

«Καταλαβαίνεις το λάθος σου;» του είπε με τον Νίκο να απαντά: «Έτσι έκρινα. Αισθάνθηκα άσχημα με το ότι η Χριστίνα έλεγε ότι εγώ ήθελα να τη χτυπήσω».

Βίντεο

Twitter υπέρ του «Σανίκου»

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε στο επίκεντρο της «επίθεσης» της μπλε υποομάδας και οι Twitterαδες τον στήριξαν και με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr