Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Μαριάννας με τον Στέφανο;

Ζήλιες και κλάματα στο House of Fame με την Μαριάννα να μην αντέχει και να ξεσπάει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν το γεγονός πως η παίκτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα άβολη σκηνή. Συγκεκριμένα είδε τον Στέφανο να δέχεται τα χάδια και τις αγκαλιές της Βένιας.

Όπως είναι γνωστό, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Μαριάννα Κάρα από τις πρώτες κιόλας μέρες στο ριάλιτι ανέπτυξαν μια ξεχωριστή σχέση, φλερτάροντας έντονα.

Οι δύο νεαροί διαγωνιζόμενοι είναι αρκετά δεμένοι ενώ ιδιαίτερα η Μαριάννα να δείχνει να είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο.

Καθώς η συνθήκες μέσα στις οποίες αναπτύσσεται αυτός ο έρωτας δεν είναι οι πιο συμβατικές, συχνά προκαλούνται παρεξηγήσεις μεταξύ τους.

Μια τέτοια στιγμή ήταν όταν η Μαριάννα μπήκε στο δωμάτιο των κοριτσιών αντικτύζοντας τον Στέφανο ξαπλωμένος στο κρεβάτι της Βένιας και να δέχεται τα χάδια και τις αγκαλιές της. Ερχόμενη σε πολύ δύσκολη θέση η Μαριάννα αποχώρησε ιδιαίτερα φορτισμένη.

«Η Βένια δεν σκέφτεται ότι μπορεί να με στεναχωρήσει. Μπορεί κάποιος να το κάνει χιουμοριστικά αλλά δεν είναι όλα χιούμορ όταν ο άλλος έχει συναισθήματα. Δεν είναι ωραίο κάποιες φορές κάποιος να παίρνει στην πλάκα κάποια πράγματα», είπε.

«Θα της έκανα συζήτηση, το θέμα είναι ότι η Βένια δεν θα καταλάβει μια τέτοια συζήτηση. Δεν είναι τόσο δεκτική, νιώθω ότι και να της μιλήσω θα είναι ανούσιο. Σαν κοπέλα προς κοπέλα πρέπει να σέβεσαι, είναι αρχές. Δεν καταλαβαίνω αν το κάνει εσκεμμένα» ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr