Ο Δήμος Άργους Μυκηνών μετά τη σπουδαία δωρεά της οικογένειας Παναγιώτη Χιωτακάκου, απογόνων του Ιωάννη Νικηταρά, παρέλαβε και, μετά από συντήρηση, τοποθέτησε στην κεντρική πλατεία του Άργους τη βρύση του Νικηταρά.

Η βρύση βρισκόταν στην αυλή της οικίας του ήρωα του ’21 η οποία αποκαλύφθηκε μετά από εργασίες που έκαναν οι νέοι ιδιοκτήτες. Με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, η οικογένεια Χιωτακάκου διέθεσε στον Δήμο τη βρύση, η οποία και αξιοποιήθηκε άμεσα.

Ένα σημαντικό κειμήλιο της ιστορίας του Άργους αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας κοσμεί το κέντρο της πόλης. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών επιφυλάσσεται να τιμήσει δεόντως τους δωρητές με την λήξη των μέτρων της πανδημίας.

Επίσης, ο Δήμος Άργους Μυκηνών για να τιμήσει την σπουδαία επέτειο των 200 χρόνων παρουσιάζει σήμερα το επετειακό του λογότυπο το οποίο θα φέρει για όλο το 2021 παράλληλα με το επίσημο λογότυπο του. Στα πλαίσια των εορτασμών του έτους ο Δήμος Άργους Μυκηνών μεταξύ άλλων δημιουργεί μια ανοιχτή έκθεση στο κέντρο της πόλης με προσωπογραφίες ηρώων του 1821 καθώς και ποιήματα ποιητών που εμπνεύστηκαν από την Ελληνική Επανάσταση. Λάβαρα και σημαίες της επανάστασης από κάθε σημείο της Ελλάδας θα κοσμούν το Δημαρχείο και τα Δημοτικά κτίρια όλων των Κοινοτήτων.