Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
25η Μαρτίου : Οι ενδυματολογικές επιλογές που κυριάρχησαν

25η Μαρτίου : Οι ενδυματολογικές επιλογές που κυριάρχησαν

Το μπλε και άσπρο κυριάρχησαν στις ενδυματολογικές επιλογές στην επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21. Αλλά δεν έλειψαν, οι… ιδιαίτερες μάσκες, οι… κουβέρτες, οι επαναστατικές και οι κατακόκκινες εμφανίσεις

Το μπλε και άσπρο κυριάρχησαν στις ενδυματολογικές επιλογές στην επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21. Αλλά δεν έλειψαν, οι… ιδιαίτερες μάσκες, οι… κουβέρτες, οι επαναστατικές και οι κατακόκκινες εμφανίσεις.

Με αέρα ανοιξιάτικο η Καμίλα στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκε με γαλάζια τουαλέτα με χρυσά κεντήματα… λευκή εσάρπα στους ώμους… χρυσή μάσκα και πέρλες στο λαιμό.

Τα βλέμματα τράβηξε το άρωμα… επανάστασης της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννας Αγγελοπούλου.

Μπλε παντελόνα και λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια ωστόσο το κομμάτι που έδωσε πιο έντονα τον τόνο της επετείου ήταν ο αμάνικος επενδύτης. Πρόκειται για επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, δάνειο από το μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων.

Πιο σκούρους τόνους, με μπλε ρουά φόρεμα με μακριές πτυχώσεις και σαφείς επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη, δημιουργία του οίκου Zeus and Dione.

Οι γαλαζοαίματες ενδυματολογικές επιλογές σχολιάστηκαν από την πρώτη στιγμή. Μάσκες κατά πρώτο λόγο. Της δούκισσας που φορούσε μία με το έμβλημα του πρίγκηπα της Ουαλίας, αλλά και του Καρόλου, που ξαναφόρεσε την αγαπημένη του τιρκουάζ, που κοστίζει 6,5 λίρες και δεν την αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Την ανατροπή…έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με μια εμφάνιση στα… κόκκινα.

Ενώ για το επίσημο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο, επέλεξε μία πιο «ήσυχη», μπλε βελούδινη τουαλέτα την οποία συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και μαύρες γόβες.

Υπέρκομψες κυρίες, μείον μία γραβάτα κι ένα σαρδάμ, συνέθεταν το σκηνικό του επίσημου δείπνου στο προεδρικό μέγαρο.

Τα τραπέζια για πρώτη φορά είχαν στηθεί σε σχήμα Ξ λόγω της πανδημίας ενώ το μενού επιμελήθηκε ο κορυφαίος σεφ, Λευτέρης Λαζάρου.

Χρέη οικοδεσπότη ανέλαβε ο σύντροφο της προέδρου, Παύλος Κοτσώνης, παίρνοντας το παλτό από την κα Αναστασιάδη για να στηθεί για την αναμνηστική φωτογραφία ανάμεσα στους εύζωνες.

Τη γαλλική κομψότητα της υπουργού Άμυνας, Φλοράνς Παρλί στο δείπνο, διαδέχτηκε το καφέ περιπατητικό παλτό με κουκούλα και ζιβάγκο που επέλεξε σήμερα για την παρέλαση και την κατάθεση στεφάνου.

Το τσουχτερό κρύο φαίνεται πως επηρέασε και την Δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία στα μέσα της παρέλασης σκεπάστηκε με κουβέρτα για να ζεσταθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024