Με τον Μπουράκ Γιλμάζ να πετυχαίνει χατ-τρικ η Τουρκία επικράτησε με 4-2 της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Επιβλητική πρεμιέρα για την Τουρκία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές «πάτησε» με 4-2 την Ολλανδία στη ματσάρα της Κωνσταντινούπολης έχοντας μεγάλο για πρωταγωνιστή τον 36χρονο Μπουράκ Γιλμάζ που πέτυχε χατ-τρικ.
Στο 14′ κι ενώ νωρίτερα οι Ολλανδοί ζήτησαν πέναλτι, στην αντεπίθεση ο Μπουράκ Γιλμάζ με σουτ από μακριά, το οποίο κόντραρε και σε αντίπαλο, έκανε το 1-0 για τους Τούρκους. Μάλιστα στο 35′ ο Μάλεν έκανε πέναλτι στον Γιοκουσλού και ο Γιλμάζ ευστόχησε για το 2-0.
Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς η Ολλανδία έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ ο Ντε Λιχτ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και τους παίκτες των φιλοξενούμενων φωνάζουν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 46′ ο Τσαλχάνογλου με εκπλητικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε και το 3-0 δείχνοντας να καθαρίζει το ματς.
Μέσα σε ένα λεπτό όμως η Ολλανδία ξαναμπήκε στο ματς. Από κάθετη του Ντεπάι ο Κλάασεν πλάσαρε για το 3-1 στο 74′ και στο επόμενο λεπτό ήρθε και το 3-2 με κεφαλιά ψαράκι από τον Ντε Γιονγκ.
Στο 80′ όμως ο Μπουράκ Γιλμάζ με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-2 και τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Στις καθυστερήσεις η Ολλναδία κέρδισε πέναλτι με τον Ντεπάι να εκτελεί αλλά ο Τσεκίρ απέκρουσε και κράτησε το 4-2.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.