Σε νέα εποχή έχει μπει εδώ και δύο εβδομάδες η Μπαρτσελόνα, καθώς την ομάδα έχει αναλάβει πλέον ο Ζουάν Λαπόρτα, με τους «μπλαουγκράνα» να ετοιμάζονται να αλλάξουν σελίδα και να επιστρέψουν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.
Φυσικά, προτεραιότητα του 59χρονου δικηγόρου είναι η παραμονή του Λιονέλ Μέσι. Όπως ανέφερε και στην επίσημη παρουσίαση του ο Λαπόρτα, στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να κρατήσει τον Μέσι μέχρι το τέλος της καριέρας του.
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, οι δύο άνδρες θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα μιλήσουν για όλα τα θέματα. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Οριόλ Ντομενέκ, ο Αργεντινός θα πάρει την οριστική του απόφαση και θα ανακοινώσει τα πλάνα για το μέλλον του πριν από το μεγάλο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 11/4.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.