Το διαχρονικό παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ απέναντί τους. Αυτήν τη φορά η ευκαιρία δεν μπορεί να χαθεί, δεν πρέπει να χαθεί

Για τις 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της ΕΠΟ.

Εκλογές που όλα δείχνουν ότι εξελίσσονται σε μια παρτίδα παρασκηνιακών τρικλοποδιών από εκείνους που δε θέλουν να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκείνους που θέλουν να το διατηρήσουν βυθισμένο στο σκοτάδι.

Από εκείνους που δε σέβονται τη συμφωνία κυρίων μεταξύ των Big 4.

Από εκείνους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τόσο την κυβέρνηση όσο και τις FIFA και UEFA, που έχουν ζητήσει πολύ συγκεκριμένες ενέργειες από εδώ και πέρα, όπως ξεκάθαρα και πολύ αναλυτικά περιγράφονται μέσα από την περίφημη Ολιστική Μελέτη.

Είναι εκείνοι οι ίδιοι που υποσκάπτουν και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Οι ίδιοι που βγάζουν μπροστά πρόσωπα τοξικά, ακατάλληλα και ανίκανα να μπορέσουν να επιλύσουν τα κομβικά ζητήματα του σπορ στη χώρα μας.

Αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόσωπο. Έχει πρόσωπα. Καθαρά. Που μπορούν να εμπνεύσουν. Που αγαπούν το σπορ. Που το έχουν υπηρετήσει με πίστη, αγάπη, ανιδιοτέλεια.

Και έχουν βγάλει στους δρόμους τους Έλληνες. Είναι τα παιδιά του Euro 2004.

Αλλά και όλοι όσοι έχουν συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη, για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα μέλλον χωρίς σκοτεινούς παράγοντες. Χωρίς τοξικό παρασκήνιο. Χωρίς σκιές και φαντάσματα του παρελθόντος, που ακόμη δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρό μας.

Ο Ζαγοράκης απάντησε με ηχηρό τρόπο στους Θρύλους του 2004, που βγήκαν μπροστά μαζικά και στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Είτε στεκόμενοι έμπρακτα στο πλευρό του, βάζοντας το όνομά τους μπροστά, για την αλλαγή, είτε το έκαναν στεκόμενοι στο πλευρό του, ένα βήμα πιο πίσω.

Αλλά πάντα ταγμένοι για ένα καλύτερο αύριο. Τους ευχαρίστησε για όλα. Και τους κάλεσε να σταθούν όλοι μαζί απέναντι στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και να βρουν τις καλύτερες λύσεις, για μια νέα αρχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Άγγελος Χαριστέας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Παντελής Καφές, ο Γιώργος Ανατολάκης, αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι αναμένεται να είναι υποψήφιοι για μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Απέναντί τους;

Το διαχρονικό παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτήν τη φορά η ευκαιρία δεν μπορεί να χαθεί. Δεν πρέπει να χαθεί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr