Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ανάρτηση «φωτιά» από τον σύντροφο της Άννας Μαρίας Βέλλη

Survivor: Ανάρτηση «φωτιά» από τον σύντροφο της Άννας Μαρίας Βέλλη

O σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση

Μετά από αρκετό καιρό και ενώ παρακολουθούμε πολλές εντάσεις στην παραλία των μπλε στο Survivor ο Αρκάδιος Σβολάκης, σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση.

Ο Αρκάδιος ή Άκης για τους φίλους του είναι ο παιδικός έρωτας της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι 32 χρονών και η σχέση ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη.

Δεν ήρθε όμως μόνη της.

Ο Άκης όπως τον φωνάζει η Άννα Μαρία και οι φίλοι του, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Όμως, το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες.

Έτσι και έγινε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα δημιούργησαν και οι δύο άλλες σχέσεις. Μία από αυτές για την όμορφη Youtuber ήταν με τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό Άρη Μακρή.

Σχετικά πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και πλέον ο Άκης είναι εκείνος που καρδιοχτυπά με την Άννα Μαρία σε κάθε αγώνισμα, βλέποντάς την στην τηλεόραση να φέρνει νίκες στην ομάδα της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ό,τι και αν έχει ακουστεί για την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη για το πόσο κοντά έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο, ο έρωτας του ζευγαριού δείχνει να είναι πολύ δυνατός για να «λυγίσει» από όσα λέγονται και ακούγονται.

Απόδειξη η ανάρτηση όλο νόημα που έκανε ο Άκης για την αγαπημένη του σήμερα. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του με την Άννα Μαρία από ταξίδι τους στη Μαλδίβες, σε μία μαγευτική τοποθεσία και έγραψε στη λεζάντα:

«Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης»…

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024