Στην Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να γυρίσει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Βεβαίως, το σχέδιο του δεν έχει άμεση εφαρμογή, αφού, όπως δήλωσε, θα υλοποιηθεί μέσω του ερχόμενου Euro.
Το μόνο που μένει σαφώς, είναι το κατά πόσο η ισπανική ομάδα θα συμφωνήσει σε αυτό, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της το… Brexit και τον Ζινεντίν Ζιντάν.
«Ο κύριος λόγος για τον οποίο επέλεξα να επιστρέψω στην Τότεναμ ήταν γιατί προφανέστατα θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό και να παίξω στο Euro.
Το σχέδιό μου είναι να κάνω μια σεζόν με τους «Σπερς» και μετά το Euro θα έχω έναν μόνο χρόνο ακόμη στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το πλάνο μου λοιπόν, είναι τότε να επιστρέψω στην Ρεάλ να είμαι ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουαλός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κριστιάν Κουαμέ που οι περγαμηνές του τον έφεραν να κάνει αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, να παίζει βασικός σε δύο τελικούς του Conference, αλλά στα 28 του να έχει αντιμετωπίσει δύο ρήξεις χιαστών.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι στις επόμενες αγωνιστικές κρίνεται η επέκταση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Χόνγκλα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».