Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πλάνα του Φαν Σιπ εν όψει Ισπανίας

Τα πλάνα του Φαν Σιπ εν όψει Ισπανίας

Αύριο το πρωί αναχωρεί για τη Γρανάδα η Εθνική, το απόγευμα η συνέντευξη Τύπου και η τελευταία προπόνηση. Τι σκέφτεται ο Φαν Σιπ για την ενδεκάδα

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Ισπανία στη Γρανάδα. Πρόκειται για το πρώτο ματς της Εθνικής στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ και είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει αύριο Τετάρτη και ώρα 11:00 το πρωί για τη Γρανάδα, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδας. 45 λεπτά νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Τζον Φαν Σιπ που θα μεταδοθεί live από το κανάλι των Εθνικών ομάδων στο Youtube.

Ο Φαν Σιπ δεν έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη, τη θέση του οποίου πήρε ο Μπακάκης στην αποστολή. Ωστόσο, ο Έλληνας αριστερός μπακ αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τη Γεωργία την Τούμπα και πιθανότατα θα βρεθεί στη χώρα μας την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα μεταβεί απευθείας στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή.

Οι σκέψεις του Φαν Σιπ και το σενάριο με τα τρία χαφ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τζον Φαν Σιπ δεν έχει καταλήξει ακόμα στο οριστικό του πλάνο, αλλά βάσει των όσων έχει δουλέψει έως τώρα, οι επικρατέστεροι είναι οι εξής: ο Βλαχοδήμος στο τέρμα και στην άμυνα ο Ανδρούτσος είναι πολύ πιθανό να παίξει δεξιά, ο Τσιμίκας αριστερά και οι Χατζηδιάκος και Κυριάκος Παπαδόπουλος στο κέντρο των μετόπισθεν.

Δύο αμυντικοί μέσοι ο Ζέκα με τον Μπουχαλάκη, με τον Μπακασέτα πιθανότατα τρίτο χαφ, στα άκρα ο Λημνιός στα δεξιά και ένας εκ των Μασούρα ή Φορτούνη αριστερα και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης.

Θέση διεκδικεί και ο Μάνταλος, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ο Σβάρνας δίπλα στον Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας προκειμένου ο Παπαδόπουλος να τοποθετηθεί δίπλα στα δύο αμυντικά χαφ, ώστε να είναι πιο σφιχτή η μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά την Ισπανία, Ράμος και Γκαγιά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα, Ρόμπερτ Σάντσεθ, Ουνάι Σιμόν.

Αμυντικοί: Πέδρο Πόρο, Έρικ Γκαρθία, Σέρχιο Ράμος, Ντιέγκο Γιορέντε, Ίνιγκο Μαρτίνεθ, Ζόρντι Άλμπα, Χοσέ Γκαγιά

Μέσοι: Μπουσκέτς, Ρόδρι, Τιάγκο, Πέδρι, Μάρκος Γιορέντε, Κανάλες, Κόκε, Φαμπιάν

Επιθετικοί: Ζεράρ Μορένο, Φεράν Τόρες, Οϊαρθάμπαλ, Μοράτα, Μπράιαν Χιλ και Ντάνι Όλμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024