Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Συνεχίζει στα πλέι-οφ με Χιμένεθ - Όλα θα κριθούν μετά τη διακοπή

ΑΕΚ : Συνεχίζει στα πλέι-οφ με Χιμένεθ – Όλα θα κριθούν μετά τη διακοπή

Με τον Μανόλο Χιμένεθ έως το τέλος των πλέι-οφ δείχνουν αποφασισμένοι να πορευτούν στην ΑΕΚ, ωστόσο περιμένουν να δουν την Ένωση να βελτιώνεται μετά τη διακοπή

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν συνεχίζονται και στα πλέι-οφ, με την Ένωση να είναι και πάλι κατώτερη των περιστάσεων στην Τούμπα και να χάνει με 3-1 από τον ΠΑΟΚ, μένοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Όπως είναι λογικό, όλη η πίεση πέφτει πάνω στον Μανόλο Χιμένεθ, η θέση του οποίου μοιάζει επισφαλής, εφόσον δε βελτιώνεται η Ένωση εδώ και δύο μήνες, παρότι από την ΑΕΚ λένε ότι θα συνεχίσουν με τον ανδαλουσιανό τεχνικό.

Ο Χιμένεθ προσπαθεί να σώσει τη χρονιά στην ΑΕΚ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά πράγματα, ενώ και η διαχείριση που κάνει τόσο πριν αλλά και μετά τη διάρκεια των παιχνιδιών δεν είναι ικανοποιητική και στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων υπάρχει γκρίνια.

Παρόλα αυτά, ο ανδαλουσιανός κόουτς συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα αλλάξει εικόνα η ομάδα αμέσως μετά τη διακοπή.

Αυτό φυσικά προϋποθέτει πως η ομάδα θα συνέλθει αγωνιστικά και δε θα χάσει τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν, δηλαδή το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Χιμένεθ έχει προς το παρόν τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, η αλήθεια όμως είναι ότι τα σενάρια γύρω από το όνομά του και τους πιθανούς αντικαταστάτες του δίνουν και παίρνουν, με το όνομα του Μίλαν Ράσταβατς ήδη να βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024