Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΒΑ : Εξαιρετικός και πάλι ο Ποκουσέφσκι στη νίκη των Θάντερ επί των Τίμπεργουλβς

ΝΒΑ : Εξαιρετικός και πάλι ο Ποκουσέφσκι στη νίκη των Θάντερ επί των Τίμπεργουλβς

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήταν και πάλι εντυπωσιακός για την Οκλαχόμα, πετυχαίνοντας double double στη νίκη των Θάντερ επί των Τίμπεργουλβς με 112-103

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει βαλθεί να τρελάνει όλο το ΝΒΑ με αυτά που κάνει στην πρώτη του κιόλας χρονιά στο μαγικό κόσμο με τη φανέλα των Θάντερ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση στη νίκη των Θάντερ επί των Τίμπεργουλβς εκτός έδρας με 112-103, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double double, αποδεικνύοντας πως έχει πολύ μέλλον.

Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε στο παιχνίδι είχε 13 πόντους με 2/5 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 τάπες και 2 λάθη.

Συνολικά, οι Θάντερ ευστόχησαν 21 φορές έξω από τα 7,25 μέτρα, και ουσιαστικά αυτό ήταν και το στοιχείο που έμελλε να καθορίσει τον τελικό νικητή της αναμέτρησης.

Ο Τζίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν ασταμάτητος έχοντας από την πλευρά του 31 πόντους με 4/6 τρίποντα, ενώ ο Τάι Τζερόμ ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε με τη σειρά του άλλα 5/5 σουτ τριών πόντων.

Για τους ηττημένους, ο Καρλ Άντονι-Τάουνς πάλευε μόνος του, πέτυχε 33 πόντους από 10/28 σουτ, με 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ, όμως δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024