Survivor spoiler: O Παύλος ξεσκεπάζει τον Τριαντάφυλλο
Στην παραλία της κόκκινης ομάδας στο Survivor όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου
Τι και αν η κόκκινη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έφαγε, την επόμενη μέρα στην παραλία η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη
Να υπενθυμίσουμε ότι στο συμβούλιο του νησιού αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη από την μπλε ομάδα και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.
Τι συνέβη όμως την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο;
Στην παραλία της κόκκινης ομάδας, όλοι τα βάζουν εναντίον του Τριαντάφυλλου.
Ο Παύλος Γαλακτερός σε έξαλλη κατάσταση, λέει: «Καθώς περνούσαν οι μέρες συνέχισα να τον σέβομαι μέχρι τη μέρα που ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος… εκείνη τη μέρα άλλαξαν όλα! Ξαφνικά το παίζει θύμα…»!
O Παύλος ακούγεται να λέει στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Ο Τριαντάφυλλος νομίζει ότι ξέρει τον πατέρα μου, επειδή τον έχει δει τρεις φορές»!
Ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει: «Τολμάς να πεις ότι εγώ ξέρω τον πατέρα σου και θα στο πει και ο ίδιος επειδή έχει πάει δυο φορές σε live…»!
Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη τονίζει ότι η ομάδα χρησιμοποιεί τον Παύλο στρατηγικά για να τον… νευριάσουν και να βγει εκτός εαυτού «και να πουν να εσύ τα βάζεις με έναν πιτσιρικά»!
Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442