Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας – Ο Γ. Μαντέλας στο MEGA

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας – Ο Γ. Μαντέλας στο MEGA

Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για το «φάντασμα» του Μπέργκαμο από την γειτονική Ιταλία που στοιχειώνει όλη την Ευρώπη, αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα

Ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για το «φάντασμα» του Μπέργκαμο από την γειτονική Ιταλία που στοιχειώνει όλη την Ευρώπη, αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα.

Μπορεί μέχρι πριν από λίγες ημέρες να βλέπαμε την κυβέρνηση έτοιμη να πατήσει το γκάζι στην οικονομία, με αυτή την επιδημιολογική εικόνα όμως πατάει φρένο. «Το φάντασμα του Μπέργκαμο αιωρείται όχι μόνο πάνω από την Αθήνα, από όλη την Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι ακριβώς αυτό».

» Η αίσθηση που υπάρχει νομίζω στην κυβέρνηση με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις που μας έρχονται είναι ότι δεν θα γίνει. Θα δοθεί μάχη να μη γίνει. Σε κάθε περίπτωση και στο πλαίσιο αυτό θα πάρουνε νέα μέτρα στη βάση των μέτρων που θα πάρει πριν από δύο εβδομάδες. Το πρώτο είναι ότι θα επιστρατευτούν και άλλοι γιατροί.  Αν χρειαστεί θα επιταχθούν και άλλες ιδιωτικές κλινικές, στρατιωτικά νοσοκομεία» ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» μετέφερε την εκτίμηση που υπάρχει, ότι  αυτή και η επόμενη βδομάδα θα είναι το διάστημα της κορύφωσης των κρουσμάτων.

«Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι αν χρειαστεί μία – μιάμιση εβδομάδα ακόμη μετά θα υπάρξει οπωσδήποτε μια τουλάχιστον βδομάδα σταθεροποίησης. Άρα αυτό θα είναι το μεταβατικό στάδιο. Σταθεροποίησης σε υψηλά επίπεδα όμως. Και η αρχή του τέλους αυτή αυτού κύματος θα είναι να το δούμε εκεί προς τα μέσα Απριλίου ότι θα επιστρέψει σε μια κανονικότητα η λειτουργία της αγοράς».

Δείτε όσα είπε στο MEGA

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024