Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Αρκουμανέα με Ιερώνυμο - «Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων» εκτιμά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Συνάντηση Αρκουμανέα με Ιερώνυμο – «Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων» εκτιμά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, τόνισε ότι «χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων»

Δύσκολες, χαρακτήρισε τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, προειδοποιώντας ότι «θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων».

Κατά τη συνάντηση που είχε το πρωί, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ανέφερε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες  μέρες, να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων». Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κοροναϊό».

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας, ενότητας και κοινής προσπάθειας και τόνισε ότι «την δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία». Εξέφρασε, ακόμη, την ελπίδα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Ο κ. Αρκουμανέας συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο και τον Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Οργανισμού κ. Στράτο Γεραγώτη επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο και συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024