Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν : Στις 23 Μαρτίου αναμένεται να εμβολιαστεί

Πούτιν : Στις 23 Μαρτίου αναμένεται να εμβολιαστεί

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι προτίθεται να εμβολιασθεί αύριο 23 Μαρτίου. «Ο εμβολιασμός είναι προαιρετική επιλογή του κάθε ανθρώπου, προσωπική του απόφαση.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι προτίθεται να εμβολιασθεί αύριο 23 Μαρτίου. «Ο εμβολιασμός είναι προαιρετική επιλογή του κάθε ανθρώπου, προσωπική του απόφαση. Πρέπει να σας πω ότι ο ίδιος προτίθεμαι να κάνω το εμβόλιο αύριο», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια σύσκεψης που είχε θέμα την αύξηση της παραγωγής των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε αργότερα ότι ο Πούτιν θα εμβολιασθεί με ένα από τα τρία ρωσικά εμβόλια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιο εμβόλιο θα επιλέξει. «Θα είναι ένα από τα τρία δικά μας εμβόλια», δήλωσε ο Πεσκόφ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα και προσέθεσε ότι «όλα τους είναι καλά και αξιόπιστα».

Παράλληλα είπε ότι ο εμβολιασμός του Πούτιν δεν θα αποτελέσει δημόσια εκδήλωση, όπως έκαναν πολιτικοί σε μερικές χώρες. «Όχι δεν αναμένουμε ότι αυτό θα είναι μια δημόσια εκδήλωση», είπε ο Πεσκόφ.

Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας κατά την διάρκεια της σύσκεψης, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση, είπε ότι η Ρωσία έχει υπογράψει διεθνείς συμφωνίες για να προμηθεύσει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V 700 σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Είπε επίσης ότι ήταν ζωτικής σημασίας να αυξηθεί η παραγωγή εμβολίων στην Ρωσία, όπου 4,3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024