Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Οι κόκκινοι έκαναν το «θαύμα» - Απόλυτη πανωλεθρία για τους Μπλε!

Survivor: Οι κόκκινοι έκαναν το «θαύμα» – Απόλυτη πανωλεθρία για τους Μπλε!

Στη μάχη της ασυλίας ρίχτηκαν οι παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, με την απώλεια του Σάκη Κατσούλη από τους Μπλε λόγω του τραυματισμού του να ρίχνει μεγάλη «σκιά» στην ομάδα και τη φιλοδοξία τους για τη νίκη

Στη μάχη της ασυλίας ρίχτηκαν οι παίκτες του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, με την απώλεια του Σάκη Κατσούλη από τους Μπλε λόγω του τραυματισμού του να ρίχνει μεγάλη «σκιά» στην ομάδα και τη φιλοδοξία τους για τη νίκη.

Τα διαδικαστικά εξήγησε ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζοντας παράλληλα το λαχταριστό έπαθλο φαγητού που τους περίμενε στην τερματική γραμμή.

Ο στίβος μάχης που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν υδάτινος και αρκετά απαιτητικός καθώς τους τέσταρε στην ισορροπία και την ταχύτητα. Τελικός στόχος ήταν να φτάσουν στην ξηρά και να στήσουν 6 από συνολικά 9 κυβάκια με αριθμητική σειρά τα οποία στη συνέχεια θα έπρεπε να τα ρίξουν με βολές.

Οι κακοί οιωνοί επιβεβαιώθηκαν στο τερέν με τους Κόκκινους να διατηρούν σε όλο το αγώνισμα το προβάδισμά τους. Στο τέλος των πρώτων ματσαρισμάτων το σκορ άγγιξε το 5-1.

Η αυλαία έπεσε με πανωλεθρία στο σκορ για την μπλε ομάδα που με πολύ ζόρι και ταλαιπωρία έφτασαν το 4-10 απέναντι στους αντιπάλους τους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024