Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Survivor : Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Μπορεί ακόμη το Survivor να προβάλλεται μόλις τρεις μήνες, ωστόσο ήδη συζητιούνται τόσο η ένωση και το πάρτι της, όσο και ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης

Μπορεί ακόμη το Survivor να προβάλλεται μόλις τρεις μήνες, ωστόσο ήδη συζητιούνται τόσο η ένωση και το πάρτι της, όσο και ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης.

Μέσα από το «Ευτυχείτε» έγινε γνωστό ότι στην ένωση θα δώσουν το παρών και θα τραγουδήσουν ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και ο Jason Derulo και όχι η Dua Lipa, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Όσον αφορά τον τελικό, αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Υπό κατάρρευση παίκτρια – Θα ζητήσει να αποχωρίσει;

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται παίκτρια του Survivor και σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η εν λόγω κοπέλα δεν μπορεί να διαχειριστεί τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, όχι μόνο στην καλύβα της ομάδας της, όπου οι ανατροπές είναι συνεχόμενες, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την πείνα και τις συνθήκες επιβίωσης. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται πεσμένη, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί, η παίκτρια θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό, κατέθεσε ανάλογο… αίτημα στην παραγωγή του Survivor, όμως, η απάντηση που πήρε δεν ήταν θετική. Αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που την έριξε ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο της αποχώρησής της.

Ωστόσο, το τελευταίο… χτύπημα ήρθε μετά την τελευταία αποχώρηση από το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή του Γιώργου Κοψιδά από τους «Κόκκινους». Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Έλληνα ηθοποιού, η Καρολίνα Καλύβα, περί ης ο λόγος, ξέσπασε σε κλάματα, φανερώνοντας την ψυχολογική της κατάσταση.

Σύμφωνα με το onsports.gr η Καρολίνα Καλύβα εξέφρασε στην κάμερα την άποψή της να μην προσπαθήσουν, η ίδια και οι συμπαίκτες της, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, προκειμένου να ψηφιστεί ο Τριαντάφυλλος ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η παίκτρια των «Κόκκινων» έχει πιεστεί σε μεγάλο βαθμό στο Survivor και το δείχνει σε κάθε… ευκαιρία. Απομένει να δούμε αν θα αντέξει την πίεση ή θα θελήσει να αποχωρήσει.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024