Νικητής του Mystery Box στο MasterChef αναδείχθηκε ο Γιάννης Αυλωνίτης, ο οποίος απέδειξε ότι η εκδίκηση είναι... ένα πιάτο που τρώγεται κρύο τουλάχιστον για όσους τον είχαν δυσκολέψει σε προηγούμενες δοκιμασίες

Νικητής του Mystery Box στο MasterChef αναδείχθηκε ο Γιάννης Αυλωνίτης, ο οποίος απέδειξε ότι η εκδίκηση είναι… ένα πιάτο που τρώγεται κρύο τουλάχιστον για όσους τον είχαν δυσκολέψει σε προηγούμενες δοκιμασίες.

Για το τεστ δημιουργικότητας και το brunch είχε δύο άσσους στο μανίκι του: Πρώτον να καθορίσει ποιο θα έχουν τρία λεπτά στην αποθήκη τροφίμων και ποιοι μόνο ένα και δεύτερον να αποφασίσει αν δεν θα μαγειρέψει ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Ο Γιάννης επέλεξε να δώσει ένα λεπτό στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου για τον τρόπο που του φέρθηκε σε ανάλογη περίπτωση και στην Μαρίνα Ντεμολλάι λόγω της συμπεριφοράς της στον διαγωνισμό.

Από την άλλη έκανε την έκπληξη αφού αποφάσισε να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και να μην μαγειρέψει η Μαρία Λαζαρίδου, που δεν περίμενε καθόλου μια τέτοια κίνηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr