Κρήτη : Μετά τον παπά και την παπαδιά, πέθανε και ο γιος από κοροναϊό
Το χωριό είναι συγκλονισμένο από την εξέλιξη ενώ στις 12 το μεσημέρι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 47χρονο και να τον οδηγήσει στην τελευταία του κατοικία.
Αδιανόητη τραγωδία για την οικογένεια του ιερέα από τον Ευαγγελισμό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στην Κρήτη, καθώς τη νύχτα κατέληξε από τις επιπλοκές του κοροναϊού και ο 47χρονος γιος του.
Ο άτυχος άνδρας, όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Πρόκειται για το τρίτο άτομο της οικογένειας που χάνει τη μάχη, καθώς τόσο ο ιερέας πατέρας του όσο και η μητέρα του έφυγαν λίγες ημέρες πριν από τη ζωή χτυπημένοι από το φονικό ιό.
Όπως αναφέρει το cretalive, ο πρώτος θάνατος που είχε καταγραφεί στην οικογένεια ήταν αυτός της κουνιάδας του ιερέα ενώ το χωριό συνολικά μετά πέντε θανάτους εξαιτίας της πανδημίας.
Το χωριό είναι συγκλονισμένο από την εξέλιξη αυτή, θρηνεί ήδη τους νεκρούς που έφυγαν, ενώ στις 12 το μεσημέρι ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 47χρονο και να τον οδηγήσει στην τελευταία του κατοικία.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).