Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Chanel κοντά στους νέους καλλιτέχνες

Ο οίκος Chanel κοντά στους νέους καλλιτέχνες

Αν και ο Chanel δεν είναι ο πρώτος οίκος ραπτικής που υποστηρίζει τον πολιτισμό, μόλις αποκάλυψε ένα φιλόδοξο σχέδιο αφιερωμένο στην τέχνη.

Αν και ο Chanel δεν είναι ο πρώτος οίκος ραπτικής που υποστηρίζει τον πολιτισμό, μόλις αποκάλυψε ένα φιλόδοξο σχέδιο αφιερωμένο στην τέχνη.

Το Ταμείο Πολιτισμού της Chanel στοχεύει να προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στον πολιτισμό και, συγκεκριμένα, τους σύγχρονους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί σοβαρά από την υγειονομική κρίση. Αυτό το πρόγραμμα θα απονέμει καινοτόμους καλλιτέχνες που αναπτύσσουν νέες ιδέες στην εταιρεία. Ανοιχτό στη διεθνή καλλιτεχνική σκηνή, η ενέργεια απευθύνεται σε κάθε είδους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων μουσικών, χορευτών και ζωγράφων.

Ο γαλλικός οίκος λανσάρει επίσης το επόμενο βραβείο Chanel, το οποίο θα απονείμει στους 10 νικητές καλλιτέχνες έως 100.000 ευρώ ο καθένας για να τους υποστηρίξει στα έργα τους, ενώ τους έφερε σε επαφή με πολιτιστικά ιδρύματα. Η Chanel συνεργάζεται επίσης με διάσημους συνεργάτες όπως το Κέντρο Πομπιντού στο Παρίσι, η Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο, το Μουσείο στο Λος Άντζελες και το GES-2, στη Μόσχα.

Αυτοί οι συνεργάτες έχουν τον κοινό στόχο να δημιουργήσουν νέα προγράμματα για τη στήριξη της σύγχρονης τέχνης, γύρω από ζητήματα όπως η ορατότητα των γυναικών καλλιτεχνών, η πρόσβαση στον πολιτισμό ή η οικολογία.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024