Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown : Έτσι δεν θα σας κόψουν πρόστιμο ενώ πηγαίνετε στο κομμωτήριο

Lockdown : Έτσι δεν θα σας κόψουν πρόστιμο ενώ πηγαίνετε στο κομμωτήριο

Ανοίγουν από αύριο, 22 Μαρτίου, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, τα οποίο θα υποδεχθούν και πάλι τους πελάτες του με αυστηρά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού

Ανοίγουν από αύριο, 22 Μαρτίου, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, τα οποίο θα υποδεχθούν και πάλι τους πελάτες του με αυστηρά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού.

Ήδη οι ιδιοκτήτες των κομμωτηρίων έχουν προχωρήσει σε απολυμάνσεις των χώρων ενώ έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα. Ένα ερώτημα που προέκυψε και λύθηκε το πρωί του Σαββάτου ήταν τι θα γίνει σε περίπτωση που το κομμωτήριο ή το κέντρο αισθητικής που θα ήθελε να μεταβεί κάποιος βρισκόταν εκτός του δήμου που διαμένει μιας και δεν επιτράπηκαν οι διαδημοτικές κινήσεις.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ήρθε το πρωί του Σαββάτου από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έτσι λοιπόν όσοι θέλουν να μεταβούν σε κομμωτήριο που βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή από τον τόπο διαμονής τους θα χρησιμοποιήσουν τη βεβαίωση τύπου Β, σημειώνοντας την επιλογή «6», είτε με την αποστολή του «6» στο 13033.

«Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου», επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6» τονίζεται σε ανάρτηση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στα social media.

Έτσι δεν θα σας κόψουν πρόστιμο ενώ πηγαίνετε στο κομμωτήριο

Έτσι λοιπόν εάν κάποιος μένει θέλει να επισκεφτεί ένα κομμωτήριο που βρίσκεται σε διαφορετικό δήμο από αυτόν που διαμένει, μπορεί να τηλεφωνήσει και να κλείσει ραντεβού.

Το κατάστημα θα πρέπει να απαντήσει με SMS ή email, όπου θα φαίνεται το ραντεβού που έχει κλείσει. Όταν έρθει η μέρα για το ραντεβού τότε είτε χρησιμοποιείτε τη βεβαίωση τύπου Β, σημειώνοντας το «6», είτε στέλνετε SMS στο 13033 επιλέγοντας τον αριθμό «6».

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι για να μην σας κόψουν πρόστιμο ενώ πηγαίνετε στο κομμωτήριο θα πρέπει να έχετε μαζί σας και το αποδεικτικό του ραντεβού, το οποίο θα επιδείξετε μαζί με το SMS στο 13033 σε περίπτωση ελέγχου.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024