Ηλεία: Αγωνία για 16χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δίνει μάχη για τη ζωή του
Ο έφηβος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά το τροχαίο, με τους γιατρούς στην εντατική να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μανωλάδα Ηλείας.
Δύο 16χρονοι, που επέβαιναν σε δίκυκλο, τραυματίστηκαν ύστερα από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο συνομηλίκους να βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Πώς έγινε το τροχαίο
Οι δύο 16χρονοι φίλοι επέβαιναν σε μηχανάκι όταν στο δρόμο που οδηγεί από τη Μανωλάδα προς το Κουνουπέλι, πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε ένας 66χρονος που επέστρεφε από το Κουνουπέλι και έστριβε για να εισέλθει σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Η σύγκρουση σφοδρή και τα δύο παιδιά εκσφενδονίσθηκαν αρκετά μέτρα μακριά, σύμφωνα με το patrisnews.
Οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας και έπειτα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.
- Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια: Το FBI αντιμετωπίζει την επίθεση ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Το Netflix έβαλε στο μάτι τον αθάνατο έρωτα των Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα – Ετοιμάζει σειρά
- Χάκερ διέγραψαν όλα τα αρχεία της αμερικανικής εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας ως αντίποινα για το σχολείο στη Μινάμπ
- Τσέλιε – ΑΕΚ: Τρία γκολ στο ημίχρονο η «Ένωση» κι ένα ακόμη στο 49′ (vids)
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ – Αρνητικό ρεκόρ από τον Αύγουστο του 2022
- Ανάλυση ΕΝΑ για την ελληνική οικονομία – Χαμηλότερο από το 2019 το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ



